irfan abi motoru güzel koruyor masallah buna diyecek yok......
topcase ne olacak pki o kırılacak yaaaaa ona da bi çözğm bulsak:queen:
haaa bu arada halıda mevcut sanırım hava yastığı gibi açılıyooooo, valla irfan usta ne adamsın bu kadar basit şeyi
koskoca capon amcalar düşünememişşş....... nede olsa Türk aklı.:flower:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
teşekkürler msutcum

capon amcalar motoru yapmasını biliyorda koruma demirini mi yapamayacaklar alasını yaparlarda işin daaa kısmı var

her şey aslında pazarlama rant taktiğidir , bir nevi sıtrateji , pazarlama satış sıtratejisi , bir motosiklet yapıyorsun , orta sehba yok , böyle bir saçmalık olurmu , orta sehbasız kesinlikle olmuyor , ne yapacaksın peki ? arka çanta demiri, motor koruma demiri, ve orta sehba demirini eksik koyacaksınki ınazumaya 10600 lira etiket fiyat biçeceksin ekstra aksesuarıda millete kitleyeceksin , yahu çanta demirine lüks gereksiz dedik , motor koruma demiri gerekli ama piyasada yok ,olanda yetersiz, yada pahalı dedik , dedikte orta sehbaya ne oldu , farelermi yedi ? odamı gereksiz , koskoca motorlarda orta sehba varken , inazumada neden yok ,?
bu soruları kullanıcılar kendilerine sormuyorlarmı sanırısın ,

zincir yağlayacaksın sıkıntı, teker yapacaksın sıkıntı hiç olmasa orta sehbayı koysaydılar, yarın bu gün ön cam çıkacak görün bakalım fiyatları , aha şuraya yazıyorum , bir cbf nin ön camı 60 liradan satılırken ınazumanınkini kaça verecekler bakalım , bekleyip göreceğiz , yani motora 11000 lira söyle ama eksiksiz teslim et millet uğraşmasın yoksa onlar argesini yaparken ben yeni farklı, bir dizayn ve tasarımlı, ürünü çoktan yapıp , yerine montajlamış olurum , bunu kurumsal anlamda değil belki ama bireysel anlamda ve evimin kömürlüğünde yapmak o kadarda zor değil , benim için zor olan şey elimde allahtan bir inazumam yok

aslında bu işin türklükle alakası yok , mevcut koruma demirinin aynısını kopyalamak benim için daha kolaydı , ama farklı bir dizayn , farklı ebatlar, farklı ve daha sağlam malzeme ile yaptım , getirsinler hühendizlerini bire bir testlerden geçirelim , sıkıntı şudur ki ben mühendis değilim , ama yaptığüı işi severek ve aşkla yapan motorunu seven bir kullanıcıyım sadece .