İrfan eline sağlık.. Sanırım ilk üretim koruma demiri sahibi ben oldum.Boru gerçekten çok mukavemetli ve etli. Daha önce orijinal koruma demiri almış fakat gözüm tutmadığından motosiklete monte etmemiştim.Bana göre bu tip motosikletlerde en önemli aksesuar (!) ve olmazsa olmazı motor ve karenaj koruma demiridir.Allah muhafaza motoru devirdiğiniz zaman Suzuki yedek parça ve karenaj(grenaj)ları adamın ocağına incir ağacı diker.
Sağolasın eline sağlık İrfan Usta :cat:
temenni ediyor ve diliyorumki allah o koruma demirini işlevini görmesini kısmet etmesin

güle güle kullan serdar abicim , imkanlarım elverdiğince bir şeyler yapmaya çalıştım , tabiki bu işlerin sonu yoktur , ve yeni yazılmış bir yazılım yada paroğramın nasılki daha gelişmiş versiyonları çıkıyor , bu işlerde zamanla , kullandıkça eksiği gediği meydana çıkıp noksanlar tamamlanacak, dahada geliştirilecek işlerdir , koruma demirinde değil , her işte böyledir , şunu unutmayınki hayatımda ilk defa koruma demiri imal ettim, ve bunu seri olarak yaptım , yani daha önceden hiç bir tecrübem yoktu, internetten araştırmadım (tekniğini vs.) sadece hayal gücümü, bilek gücümü ve hidrolik bükme mak.sını kullandım ,
söz dönüp dolaşıp insan isterse yapamayacağı şey yok cümlesine gelmekte , sen başta olmak üzre haricen 5 koruma demiri daha yolculuklarına başlamak, ve ambalajlanmak üzre hazırlar , güzel yorumlarını esirgemeyen tüm gönül dostlarına teşekkür ediyorum , bir kaç resim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
İrfan usta,
kesinlikle çok başarılı, tebrikler. bir an önce benimkini yollamanı bekliyorum

bu genişlik benim için çok iyi bir seçim, zira sis lambası (koruma demiri üstüne) takacağım ve daha dolu görünecek. Genelde uzun yolda kullanacağım için genişliği sıkıntı yaratmayacak. İşini bitirmen ve yançanta demirine de el atman dilekleriyle.
bu işler böyledir ercancım

kimi uzun olsun ister kimi kısa olsun ister, herkezi,n beklentileri, tecrübesi farklıdır ama bu işte amaç tektir , bu demir parçası 4 mm et kalınlığına sahip toplamda 180 cm ortalama boya sahiptir ve ağırlığı takriben 4 kg gelmektedir (sallama ) 4 mm et kalınlığındaki ve 27.5 mm çapındaki 1 mt. lik bir boruyu elinize alıp bükmeye çalışın, hatta kaldıraç sistemi yapıp biryerlere takın, ne yaparsanız yapın ama o boruyu bükün

sonra 2. parçayıda büküp diğeriyle aynı açılara getirin , bunu yaparken estetiği ,konumu açılarıda göze hoş gelmeli

çok kolay bir işmiş

) ama klavyede yazması

gerçekte pek o kadar kolay değildir, uzun lafın kısası yaptığın işi önce kendin beğeneceksin , beğendimmi dersen içimde en ufak bir kuşku yoktur ve bu iş olmuştur . yan çanta demirlerine biraz daha zaman var şimdilik çünki elimdeki işi bitiremedim, ama yapacağım inşallah .
yarın adresine kargolarım , kal sağlıcakla .