Abi çakar stop modülden sana bahsediyordum 20 lira. Oraya 50 lira yazmış ama abartmış
Tabi abi, sen teksin. Motorunun da tek olması lazım :bounce:
adam pahalıya almış napsın
Abi çakar stop modülden sana bahsediyordum 20 lira. Oraya 50 lira yazmış ama abartmış
Tabi abi, sen teksin. Motorunun da tek olması lazım :bounce:
tsubasa bence ilk hazırladığın en güzeliydi.
kanka şamandıradan yapıyor. ona bi ayar cekicem ben şu ilk bakım aradan bi cıksınYahu bu benzim göstergesi ne mantıkla çalışıyor anlayamadım
2 çizgi kalmıştı en son 1 çizgiye düşünce yedeğe düşmesini beklemeden biraz takviye yapayım dedim
opetten 20tl benzin aldım bu sefer 1 çizgideyken 6 çizgi oldu şuanda en son baktığımda 5 çizgi duruyordu
Garip...
Acaba yarıya kadar hızlı yarıdan sonra yavaş mı eksiliyor çizgiler?
Motorunuz çok güzel tek begenmediğim yanı şu kafa yapısı onu değiştirseler tadından yenmez![]()
Yahu bu benzim göstergesi ne mantıkla çalışıyor anlayamadım
2 çizgi kalmıştı en son 1 çizgiye düşünce yedeğe düşmesini beklemeden biraz takviye yapayım dedim
opetten 20tl benzin aldım bu sefer 1 çizgideyken 6 çizgi oldu şuanda en son baktığımda 5 çizgi duruyordu
Garip...
Acaba yarıya kadar hızlı yarıdan sonra yavaş mı eksiliyor çizgiler?
kanka bende kuryelik yaptım diyebilirim sanaÇok güzel bi Apache buldum. 10k da, arkasında bagajıda var, 3400 TL. İlk motorum olarak düşünüyorum. Gençliğinde kuryelik yapmış olan abime sordum. 28 yaşındayım adam beni hala 15 yaşındaki kardeşi olarak görüyor. TVS alınırmıymış, sorunlu motormuş, parçası yokmuş, altımda dağılırmış, bi arkadaşında varmış aylarca parça beklemiş. Scooter almalıymışım, tecrübem yokmuş, motorla trafiğe nası çıkacakmışım? "ya abi sen biliyosun 7 yıldır işim gereği günde 200km araba kullanıyorum" diyorum. Adam bana scooter al diyor.
Dostlarım, ben bu abiyle ne yapayım? TVS gerçekten ilk kez motor sahibi olmak isteyenler için kötü mü?