Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yakıt tuketimi nasıl bu motorun?

Kullanıcıya göre değişir,benimki 100km de 2,250cl yakıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------

Gezgin Motor ve Blt 59 vaktiniz müsaitse bu değilde önümüzdeki hafta sonu yani 28-29-30 haziranda Sındırgıya gelin 10 Ridersın festivaline katılalım oradanda festival dönüşü Çanakkale tarafını dolaşalım hep birlikte ne dersiniz ?

Müsait olursam bir aksilik çıkmazsa günübirlikde olsa gelmiye çalışırım en azından tanışmış oluruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kullanıcıya göre değişir,benimki 100km de 2,250cl yakıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------

Gezgin Motor ve Blt 59 vaktiniz müsaitse bu değilde önümüzdeki hafta sonu yani 28-29-30 haziranda Sındırgıya gelin 10 Ridersın festivaline katılalım oradanda festival dönüşü Çanakkale tarafını dolaşalım hep birlikte ne dersiniz ?

Müsait olursam bir aksilik çıkmazsa günübirlikde olsa gelmiye çalışırım en azından tanışmış oluruz.

Haritadan baktımda,günübirlik gelinmez:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------

Yarın sabah Allahın izniyle çıkıyorum yola:flower:

Yakıt tuketimi nasıl bu motorun?

normal kullanımda 100km/2.75lt-2.85lt yakıyorum ben. tam gaz gidince 100km/3.25lt ye kadar çıkabiliyor.

ama sabahları değil jikle gaz bile vermeden tek marşta motoru çalıştırmak paha biçilemez bir duygu :queen: (maaşallah tosunuma)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Cümleten selamlar

Adem abi hayırlı olsun,motor çıkmış :)

Size birsey sormak istiyorum. Ben eski kasa ybr kullanıyorum,yuvarlak far. Bugün 150 km'lik bi yol yaptım,şehirler arası yolda.

Rüzgar vardı biraz bezdirdi,motordan sogudum. Motor 95'e kadar cıkıyor ama o hızlarda üzerinde durulmayacak gibiydi.

60'la gideyim dedim bu sefer trafiğe uyum saglayamıyorum. En yavas tır 70'le gidiyor.

150 km'de resmen tursum cıktı. Rüzgarda max 25 km hızla esiyor,öyle ahım sahım bi rüzgar yoktu yani.

Bunun bi cozumu yok mudur? Cam ne kadar işe yarar ?

Satıp scootera donus yapacagım o denli soguttu bu kadar rüzgar yemesi motorun.

Salcanoda kafa grenajı büyük oldugu icin daha azdır yedigi ruzgar ama motor yapısı benzer oldugu icin sizinde fikirlerinizi almak istedim.

Onun çözümü basit uğur ama biraz tuzlu.cbf 250 gt250 vb motorlar için satılan tur camlarından alıp takarsın

Bknz ;

1000811q.jpg

Uğur aynı dertteyim aşırı rüzgar alıyor bendeki salcano da yuvarlak farlı olandan :D buna şöyle makul bi tur camı bulunamaz mı ?Rapsy o tuzlu dediğin fiyat ne kadardır ?:silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Uğur aynı dertteyim aşırı rüzgar alıyor bendeki salcano da yuvarlak farlı olandan :D buna şöyle makul bi tur camı bulunamaz mı ?Rapsy o tuzlu dediğin fiyat ne kadardır ?:silent:

Benim nette baktıklarım 100 tlden baslıyor. Givi markalar ise 170 küsürdü sanırım.

rüzgar, tur camı şart. Ama dede motorlarındaki gibi dik değil, yatık. Yani önde dik cam paraşüt etkisi yapar. Yakıtı ve hızı etkiler.meriç in attığı fotodaki gibi güzel bak. Bendede fatihin uydurmasyon camı var ama çok memnunum ve çok işe yarıyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
rüzgar, tur camı şart. Ama dede motorlarındaki gibi dik değil, yatık. Yani önde dik cam paraşüt etkisi yapar. Yakıtı ve hızı etkiler.meriç in attığı fotodaki gibi güzel bak. Bendede fatihin uydurmasyon camı var ama çok memnunum ve çok işe yarıyor.

Abi dede motoru gibi olsun varsın,90'ı da gecmesin. Yeter ki rüzgar manyagı olmayayım :)

Fat280 nin gönderdiği far tasını bugün monte ettim.Öyle kuru kuru far tası montajı olmaz dedim ıslattım öyle taktım bu sefer şase yaptı komple elektrik tesisatını yaktım desem inanmayın :) :) Far tasını takarken yere düşürdüm far camı kırıldı.Cam almaya parçacıya gidince birde baktımki xenonu da araya sıkıştırmışım.Onuda monte ettim gayet güzel oldu :) :) fatihe burdan teşekkür ediyorum. Yakın zamanda xenonlu foto çeker atarım

Fat280 nin gönderdiği far tasını bugün monte ettim.Öyle kuru kuru far tası montajı olmaz dedim ıslattım öyle taktım bu sefer şase yaptı komple elektrik tesisatını yaktım desem inanmayın :) :) Far tasını takarken yere düşürdüm far camı kırıldı.Cam almaya parçacıya gidince birde baktımki xenonu da araya sıkıştırmışım.Onuda monte ettim gayet güzel oldu :) :) fatihe burdan teşekkür ediyorum. Yakın zamanda xenonlu foto çeker atarım

Meriç gitgide güzelleştiriyon motoru gene :cat: hayırlı olsun zenonlar falan tam bi Rapsy 09 klasiği :bounce:

@Gezgin motor Adil abi hayırlı yolculuklar sana :rendeer:

@plectrum: Yakıt tüketimi 2,2 ila 2.8 lt /100 km tüketimim benimde :cat:

Canım sıkıldı yemedim içmedim tişhört tasarladım arkadaşlar bu gece :p Biz wolfçülere özel şunun gibi tişörtlerimiz olsa keşke :cat:

o8a2.png

ij6.png

Her türlü ayarlanırda çok pahalı tutuyor Hüseyin (60TL) isteniyor bu tişörte 1 adet için gerçi toptan üretimde indirim söz konusu ama ne kadar inecekki :silent:

ovvv çokmuş be abi 60 lira... 100 tane bastırcan ne olcak ki en olsa 45-50 olur dediğin gibi... 100 tane salcacu bulmak lazım tabi birde... Ama bu çizim t-shirt olmasa bile ortak kullanılacak birşeyler tasaralanılabilir fikrini koydu kafama... ( Tabi hala daha motorum yok ve bu camia ya katılamadım orası ayrı bir konu :( )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar