Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sagolun arkadaşlar üçerler motor bilirmisiniz istanbuldan antalya gazipaşa gittim paraf taksit yapmadilar üstelik 3100 tl üçerler motordan istanbuldan sipariş verdim pazartesi geliyor üstelik fyati 2.650 kampanyasi varmiş ucuza kapattik ben yarin motor aski ile yanarken şimdi pazartesi bekle :(

bende 2600tl ye almıştım. umarım düzgün bir servis toplar motorunu. benim yaşadığım sorunların %90 ı toplayan servis yüzündendi. servisten kurtulup kendi işimi kendim görmeye başlayınca motor kendine geldi..

hayırlısı olsun abi. 20-40 yağ hariç 10 numara olmuş motor.

330 tl tuttu benim. krank + piston değişimi.

hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza.
yaz buraya sıkıntı sorunlarını. bende 6 ay oldu alalı motorumu. 10.100km deyim şu an.

tahsin kardeşim yağı bin-binbeşyüzlerde yenilerim. Fazla kullanmam yani. Bide benim verdiğim usta kazıkçı açık açık söylüyorum. Bide şu var. Burda pazarda tomates 1 tl, sizin oralarda 50 kuruş. Burda 75 metrekare daire kirası 650 tl sizin oralarda 350 tl. Sizin tamirci aynı işlemde 75 tl işçilikle kaar eder, buradaki usta aynı işleme 150 tl alır zarar eder. Durum bundan ibarettir. Pahalı memlekette yaşıyosan sonuçlarına katlanacaksın. Yanlışım varsa düzeltin.

Ulen Adem ne alıp veremediğin var benle :) bak motorun yeni çıktı daha açılmadan bi tokatlarım görürsün :queen:

usta fazla sıkıştırma bir-iki hafta dedi ama ahmet abi gelirsen bi güzellik yaparız. 1 kereden bişey olmaz :pl:

Salcanoya çakarlı f1 led stop taktım bugün.
q5z0.jpg

8re7.jpg

konusu ;
http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/117805-f1-led-stop-montaji-salcano-wolf125-cakarli.html

Eyv. sağolun
Hafta sonuna uzun yol işi var nasipse kafamdaki ufak tefek şeyleri tamamlıyorum. Sırada eldiven ve iyi bi zincir yağı var:)
Bu arada uzun yola çıkmadan motorun bakılması gereken yerleri var mı önemli dediğiniz:silent:

Yağının değişimi yaklaştıysa az bi km kaldıysa değiştir :cat: yanına lastik tamir köpüğü yedek buji buji anahtarı v.s al zincirinin bakımını kontrol et yağsızsa yağla sonra virabismillah doğru yola :cat: kazasız belasız gider gelirsin inş. :rendeer:

Çakarı nerden aldın ve kaç gayme :silent:

cakar çakmaz çakan çakar stop far güzel olmuş.
Enes zinciri yağla ger, lastik havalarını kontrol et, yağ seviyesini kontrol et. Standart bakımlarda tamsa devam et.

Bakımı mayıs başında yapıldı yağ değişimine var daha.

Lambayı burdan oto aksesuracıdan aldım 20tl

usta fazla sıkıştırma bir-iki hafta dedi ama ahmet abi gelirsen bi güzellik yaparız. 1 kereden bişey olmaz :pl:

Ben sıramı savdım ağa sıra sende buyur gel beklerim :wiinkk: sende bu azim varken yıllık izinide alırsın bak tekrar söylüyom :cherry:

Takıcak yer varsa iyi olur abi fark edilmek açısından:)

Yerini yurdunu ayarlıcaz artıkın Enes gerçi top case ve yanlarda kırmızı ledler var benim ama buda olursa fena olmaz fazla led göz çıkarmaz yani :wiinkk:

bu sıcakta 100 km üstü yolculuğa çıkamam. Eylül tam ayı ama benimde o aylarda taşınma işlerim olabilir. Seneye kısmetse.

Nolyomuş 100 km üzerine çıkınca :silent: ben 2500 km nin üzerine çıktım ağa heç bi şey olmaz merak etme :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar