Merhaba arkadaşlar ben lens almaya düşünüyorum fakat bu lens ile motor kulanımı nasıl olur lens ile motor kulanılır mı bana zararı olursa neler gibi soruları merak ediyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
rüzgarda gözleri kurutmamak için arada bir mola mı vermek lazımdır ?Kaliteli bir lens alırsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. 2 yıldır kullanıyorum kasklı kasksız sıkıntı yaşamadım.(Uzun süre klimalı ortamda bulunmadığınız sürece ve rüzgarda gözleri kurutmadığınız sürece sıkıntı olmaz.)
Lense alışana kadar lens kabını yanınızda taşıyın ve kesinlikle kaliteli lens alın.
birde hava aldıran su geçirebilen mi ne böyle kalitesi yüksek lenslerde var kışın televizyonda reklamını görmüştüm acaba hava aldıran bir lens kullanmak vizör açık gitme sorununu çözer mi ki ?
birde hava aldıran su geçirebilen mi ne böyle kalitesi yüksek lenslerde var kışın televizyonda reklamını görmüştüm acaba hava aldıran bir lens kullanmak vizör açık gitme sorununu çözer mi ki ?
hmm beğendim bunu :cat: gözlerim numaralı ve astigmat fakat yinede böyle bişey bulurum sanırsam ?Yükek oksijen geçirgen lenslerin olayı gece de gözünüzde kalabilmesi ve gece göze yapışma yapmaması. Haftada bir çıkarılan var, bi ay gözde kalabilen var çıkar tak yapmıyorsunuz. Bi önceki mesajda belirttiğim focus'un night & day lensi bu kategoride çok başarılı bir yumuşak lens. tavsiye ederim.
hmm beğendim bunu :cat: gözlerim numaralı ve astigmat fakat yinede böyle bişey bulurum sanırsam ?
Orta okuldan beri lens kullanıyorum.
1.oksijen hava alabilen lens alacaksın.
2.optikciler çok pahalı satıyor araştırıp öyle alacaksın. 3 aylık için 50 liradan fazla verme![]()
3.vizor kapalı kullanacaksin. Oksijenli alırsan açıkta kullansan pek rahatsız olmazsın.
Lens gözlüğe göre çok daha kullanışlı tavsiye ederim![]()