[Adana - MT]

normal karayolları haritası.güncel,yolları gösteren.

Orasini anladim yollari gosteren ben boyut olarak sormustum. 100x70cm civari duvqra asilir tazda olan var yok katlanir ufak torpido tarzi istiyorsan shell lerde var benzini shellden den iste versinler yada isi gartiye al once sor varsa benzin al :)

bora abi
yol harititaları shell veya opet var ama güncelmi bilmiyorum petrol marketlerinde var.ücretsiz veriyorlar

:flower::flower:çok sevindim allah kaza,bela vermesin.o zaman sen,de arabayla yola çıkacaksın,mı :flower::flower:

Adana İl Temsilcisi
amiiin.ALLAH hiç birimize kaza-bela vermesin.
evet öyle görünüyor.çocuklar çok heveslendiler ve aile olarak,şu son yaşadıklarımızdan sonra hepimizin ihtiyacımız var.

Günaydın, hayırlı haftalar dilerim :rendeer:

Bora başkanım hayırlı uğurlu olsun, bende karayolları haritası olacaktı. Çarşamba toplantısına getiririm :cat:

Fatih abi, pazar günkü gezi raporunu dinlemek isterim :wiinkk:

Adana İl Temsilcisi
şimdiden çook teşekkürler muzaffer.sağolasın.
fatih abi alihocalı'yı çok beğenmiş ama foto yok.

:king:evet canlar pazar günü yeniyer keşfetmek için attim kendimi yollara 135klm sonunda alihocalıya vardımharika bi alan ister günübirlik ,ister kamp yap kenarında şırıl şırıl bi dere su sesinden başka ses yok et hariç balık. tavuk .sucuk 15 tl et kilo hesabı gurup olarak giderisek 10 kişi üzeri % 25 iskonto.gerisi çarşamba akşamına.:king:

ha bu arada çitehandan sonra 9 klm yolları çok güzel.

:king:evet canlar pazar günü yeniyer keşfetmek için attim kendimi yollara 135klm sonunda alihocalıya vardımharika bi alan ister günübirlik ,ister kamp yap kenarında şırıl şırıl bi dere su sesinden başka ses yok et hariç balık. tavuk .sucuk 15 tl et kilo hesabı gurup olarak giderisek 10 kişi üzeri % 25 iskonto.gerisi çarşamba akşamına.:king:

ha bu arada çitehandan sonra 9 klm yolları çok güzel.

Kulağa hoş geliyor :cat:

:flower::flower:başkan süpermiş.iyi bir tatil geçiririz inşallah.:flower::flower::thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar