gene abuk subuk bir kaza yaptım..

valla bu konuda şunu öğrendim fazla abartmaya gerek yok orta halli koruma ekipmanları görev yapıyor benim ekipmanlarım çok uçuk markalı pahalı vs. değil kaskım keza ls2, hepside işini yaptı koruma olan hiçbir yerimde ağrı sızı soyulma darbe vs.yok. tek salaklık ettiğim dizlik kullanmadım bugün ve şuan dizlerim asfaltta sürünmekten soyuk vaziyette ve acıyor. kısacası ne 20liralık kask alıp takın nede 1000+ liralık bir kaska ihtiyaç var.koruma yönünden.
Geçmiş olsun, senden çok ders çıkar bunca deneyimden sonra, uzmantv tarzında bi platforma demeçler verebilirsin,
ilk soru benden gelsin hangi kaskı montu eldiveni yada dizliği tavsiye edersin yeni başlayan arkadaşlara

tekrar geçmiş olsun abi.. ben de bircogumuz gibi kaza yaptim bir önceki motorumla tek diyebilecegim su hersey bikqc saniye icinde oluyor. olmusa care yok. tecrubesiz ve yeni arkadaslara bosuna ufak motor tavsiye edilmiyor. celikatli yillarin motorcusu ama adi üstünde kaza..

Hocam geçmiş olsun. İnşallah fazla zarar çıkmaz.
Geldiğinizde orada Gökhan'ın çayını içmeye gitmiştik.Orada ben(beyaz gt250R) ve zenon(kırmızı gt250 comet) vardık.
Forumdan olduğunuzu tahmin ettik ama o durumda tutup forum muhabbeti yapacak değildik.

Birde korumalar için 30 40 ile olan kazada orta kalite iş yaptı fakat allah göstermesin daha hızlı süratlarde de iş yapacak korumalar olması iyidir.

Tekrarda geçmiş olsun ve tekrarı olmasın inşallah

Hocam geçmiş olsun. İnşallah fazla zarar çıkmaz.
Geldiğinizde orada Gökhan'ın çayını içmeye gitmiştik.Orada ben(beyaz gt250R) ve zenon(kırmızı gt250 comet) vardık.
Forumdan olduğunuzu tahmin ettik ama o durumda tutup forum muhabbeti yapacak değildik.

Birde korumalar için 30 40 ile olan kazada orta kalite iş yaptı fakat allah göstermesin daha hızlı süratlarde de iş yapacak korumalar olması iyidir.

Tekrarda geçmiş olsun ve tekrarı olmasın inşallah

Siz miydiniz oradakiler Allahaşkına :) Hiç aklımdan geçmedi keşke bir çıtlataydınız tanısırdık ama ortam namusaitti haklısın..

hey adamım senin sorunun ne biliyormusun...:p geçmiş olsun ne diyim...sana bişey olmamış...gerisi detay...

Geçmiş olsun motor 30 40 değil 130 140 la düşmüş gibi olmuş neyseki sizde birsey yok

hımm evet sizi gördük hatta hyocular basmış burayı dedik birbirimize:) valla motorun halini orda gördünüz her yerinde ufak tefek masraf var. gökan çoğunu değişmeden halledeceğini biliyorum. bakalım ne olacak ne bitecek. koruma olayıda valla zaten daha yüksek süratlerde koruyacak pek koruma yok. kaskın kırılmaz kafaya darbe almazsın belki ama iç kanama götürür kırılmadık kemik kalmaz. en iyisi orta halli alıp orta halli süreceksin. aman diyim yüksek süratte düşiyim falan demeyin korumalarada güvenmeyin kaçparalık olursa olsun. motora yapışmayın bırakın gitsin sizden ayrılsın.

Gökhan Hocam iyidir. Karşıda otursam her sorunumda sadece ona giderdim.
Ben de 1 ay önce gt650 ile ufak bir kazaya karıştım. Yazmayacaktım fakat benim başıma gelen gibi türde bir kaza gelen olur diye yazdım.

okudum yazdıklarını.benimde aklıma şeytanlıklar getirdin. bende arabada var acaba arabam motorumu düşürdü diye tutanakmı tutsam:):pl: ama yok yaa okadarınada eyvallah demezler

üçkağıt ile sahtekarlıkla yapına işlerden hangisinden hayır gelmişki ::yanliss:

Nihat hocam çok geçmiş olsun bir daha bu tür olaylar yaşamaman dileği ile:rendeer:

teşekkürler.arkadaşlar.

selo akp,limisin olm sen:) dur bi karışma katakulli yapıyoruz şurda:queen:

Geçmiş olsun nihat abi Allahtan korumaların varmışta sana bişey olmamış.

Abicim geçmiş olsun.

Bence nazar değiyor. Motosikleti yolda görenler "vay anasını" deyince düşüyorsun sen de.

Bence dua et ve sûre oku. (Ayet-el kürsi, Felak, Nas, Kureyş sûreleri.)

F54

geçmiş olsun:)
ls 2 ye gelince ben gözümle görmesem inanmam çene açık ls2 nin üzerine vstorm 650 düştü depo yu yamulttu kask o kadar sağlam yani:cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
geçmiş olsun gözüm , allah beterinden saklasın valla üzüldüm yavvv

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar