gene abuk subuk bir kaza yaptım..

bugün öğlen işten eve dönerken ışıklardan kalktım herşey normal önümde kimse yok arkamda kimse yok. kaza yapmak için hiç bir sebep yok:) ama nasıl olduysa gazı biraz fazlaca açtım motor patinaj çekerek önü kaldırdı. tam dikmedi ama bir iki karış havalandı.bu arada hala patinaj çekiyor isteksiz gaz vermeye devam ediyorum.ve kaçınılmaz son lambur lumbur yerlerdeyim. allah razı olsun diyorum insanlar çok duyarlıydı ve bilgiliydiler kaskımı çıkartmadılar sorular sorup kontrol ettiler ambulans çağırdılar yerde yatan motoru kaldırıp kontak anahtarını bana getirdiler dükkanlardan su koşturanlar falan gerçekten minnettar kaldım onlara hepsine çok teşekkür ettim..kaskım montum eldivenlerim görevlerini yaptı kaskım kırıldı kafam kırılmadı montum soyuldu yırtıldı omuzumda hiçbirşey yok eldiven soyuldu elim sağlam. amma öyle bi salaklık yaptımki dizliklerimi takmadım dizlerim soyuldu. motorun resimlerinide atıcam inanamıyacaksınız 1.vites 30 40la düşen motor ve sürücü bu halemi gelirmiş dersiniz. ama malesef geliyor. siz siz olun tam koruma gezin şunuda takmasam olur demeyin. kazadan sonra ysfist nickli yusuf arkadaşımı aradım sağolsun geldi bi çekici ayarladı motoru kadıköye gkn motor gökhana bıraktım toparlanacak bakalım. nediyim allah kimsenin başına vermesin. banada birdaha vermesin:) sen türkiyeyi dolaş gel ışıklarda kendi kendine yere yapış. akıl mantık işi değil vallahi olacağı varmış oldu diyorum kendi kendime başka izahatı yok. çelik atlıdan mantık dışı bir kaza daha. kırık kaskımı eski kazalarımda kırılan 4 kaskın yanına koyucam 5 oldu. allah 6.yı göstermesin. işin ilgincide 6 7kere düştüm daha bir kere başka bi araçla veya yayayla falan bi kazam yok hep kendi kendime düşüyorum ne iştir yahu bendemi var bi ..nelik:pr:

99j6df.jpg
[/IMG]
2rxv6vn.jpg
[/IMG]

ÇOK geçmiş olsun dediğiniz gibi tam koruma gezmek lazım .. Size bir şey olmadıysa sorun yok gerisi hallolur :)

Geçmiş olsun kardeşim :pale: motor çok kötü olmuş bilmeyen görse sürücüsü kesin ölmüştür der :pale: çok şükürki korumalıymışın ne diyek inş. bu sonuncu olur :farao:

Geçmiş olsun kardeşim.İnsanlık hali,bir anlık dalgınlık hepimizin başına gelebiliyor.
Sana birşey olmamiş,motorunu yaptırırsın canın sağ olsun.

geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın.Bu küçük kazalar daha büyüklerinin engelleyicisi olur inş.motorunda da gözüken fazla bi şey yok kafana takma...

Geçmiş olsun üstad, sana birşey olmasında...
O değilde, bu kaza işleri hakikatten bir garip oluyor.
Resimlere bakıyorum, sol manet kırık, sol karenajlarda birşey yok.
sağ takım iyi, sağ karenajda sürüklenilmiş :) vay arkadaş :)

tekrar geçmiş olsun, en son kazanız olur inşallah :)

başlığı görünce bi arkadaşımı hatırladım okula gelirken hergün düşerdi motordan üstü başı ıslanmış veya yırtılmış olarak ama herzaman ufaktefek sıyrıklarla atlatırdı bağımlılık böyle bişey :)

iyi dileklerinize teşekkürler arkadaşlar. hakkattende öyle bende motoru görünce inanamadım 1.vitesde sağa doğru düşüyorum sol gidon kırılıyor:) motor kafasını çok sağa sola vurmuş belliki. çok zıplamış.

sbr

abi çok büyük geçmiş olsun ya:pale: çok üzüldüm. daha motorun sağlam halini göremeden bu halini görmek kısmetmiş.. Allah korumuş abi, tekrar geçmiş olsun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun :pale:.

teşekkürler arkadaşlar kırık çıkık yok. sadece dizlik takmamıştım dizlerde sıyrık var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

reşit kaskım ls2 ama baya iş görüyor. kafamı yerde top gibi sekerken hatırlıyorum içeriye hiçbir darbenin etkisini vermiyor

geçmiş olsun kardeşim inşallah bu son kazan olur
valla çok üzüldüm :salut:

çok geçmiş olsun sende bi sıkıntı olmamasına sevindim ama motorun epey kötü olmuş
umarım bu kaza seni oluşabilcek büyük kazaların engelleyicisi olur
Allah hiçbirimizin kaskını yere değdirmesin

Geçmiş olsun, senden çok ders çıkar bunca deneyimden sonra, uzmantv tarzında bi platforma demeçler verebilirsin,
ilk soru benden gelsin hangi kaskı montu eldiveni yada dizliği tavsiye edersin yeni başlayan arkadaşlara

Abi, önce bi havaya zıplayıp, asfalta balıklama dalmış anlaşılan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar