Nazar değmiş ya! Motoru aldığınızda ilk açtığınız başlık aklıma geldi. :salut:
Bu arada size yardım eden duyarlı vatandaşlardan söz etmişsiniz, şanslıymışsınız.
Başımdan geçen bir olay: 3 şeritli bir yol, en sağ şerit her zaman park eden araçlarla dolu, 2 şerit ile ulaşım saglanıyor şehir içi bir yol, ben sol şeritteyim ve hızım kanunlara uygun. ileride orta şeritteki araç duruyor, ve ben ilerlemeye devam 10 metre kala duran aracın önünden bir davar sürüsü çıkıyor. Hafif sola kırarak panik fren yapıyorum. İlk denememde ön kitlendi, freni bıraktım - bu arada davarlar beni farketti. 2. kitlendi - bıraktım o anda solda ara sokak vardı tam kaldırıma çıkıyordumki durdum ama çukura denk geldim zaten denge mengede kalmadı. Motoru hafifçe yere bıraktım.

r:
Sonuç: bir kaç ufak çizik önemlimi? değil! Ama yazıklar olsun O 15-20 DAVAR' ın içinden bir insan evladı çıkıpta iyimisin DEMEDİ! Bazı şeyler film şeriti gibi hatırlanır derler ya. Ben düşerken Öküzün trene baktığı gibi baktıklarını ve Hiç bi şey olmamış gibi öylece gittiklerini çok iyi hatırlıyorum. Yazıklar olsun! Bu arada o olayla alakası olmayan ters taraftan gelen 1 genç bir şeyin varmı diye sormuştu, bende şaşkınlıkla yok demiştim. Ondanda Allah razı olsun. 20 kişinin yapamadığını 1 kişi yaptı.