- Konu Yazar
bugün öğlen işten eve dönerken ışıklardan kalktım herşey normal önümde kimse yok arkamda kimse yok. kaza yapmak için hiç bir sebep yok
ama nasıl olduysa gazı biraz fazlaca açtım motor patinaj çekerek önü kaldırdı. tam dikmedi ama bir iki karış havalandı.bu arada hala patinaj çekiyor isteksiz gaz vermeye devam ediyorum.ve kaçınılmaz son lambur lumbur yerlerdeyim. allah razı olsun diyorum insanlar çok duyarlıydı ve bilgiliydiler kaskımı çıkartmadılar sorular sorup kontrol ettiler ambulans çağırdılar yerde yatan motoru kaldırıp kontak anahtarını bana getirdiler dükkanlardan su koşturanlar falan gerçekten minnettar kaldım onlara hepsine çok teşekkür ettim..kaskım montum eldivenlerim görevlerini yaptı kaskım kırıldı kafam kırılmadı montum soyuldu yırtıldı omuzumda hiçbirşey yok eldiven soyuldu elim sağlam. amma öyle bi salaklık yaptımki dizliklerimi takmadım dizlerim soyuldu. motorun resimlerinide atıcam inanamıyacaksınız 1.vites 30 40la düşen motor ve sürücü bu halemi gelirmiş dersiniz. ama malesef geliyor. siz siz olun tam koruma gezin şunuda takmasam olur demeyin. kazadan sonra ysfist nickli yusuf arkadaşımı aradım sağolsun geldi bi çekici ayarladı motoru kadıköye gkn motor gökhana bıraktım toparlanacak bakalım. nediyim allah kimsenin başına vermesin. banada birdaha vermesin
sen türkiyeyi dolaş gel ışıklarda kendi kendine yere yapış. akıl mantık işi değil vallahi olacağı varmış oldu diyorum kendi kendime başka izahatı yok. çelik atlıdan mantık dışı bir kaza daha. kırık kaskımı eski kazalarımda kırılan 4 kaskın yanına koyucam 5 oldu. allah 6.yı göstermesin. işin ilgincide 6 7kere düştüm daha bir kere başka bi araçla veya yayayla falan bi kazam yok hep kendi kendime düşüyorum ne iştir yahu bendemi var bi ..nelik
r:
[/IMG]
[/IMG]