Kuşadası,Güzelçamlı milli park-motofest gezimiz Fazer&z750(videolu)

Merhaba Arkadaşlar
Tekrar yeni bir videomuz ile aranızdayız. Bu seferki gezimiz kısa oldu kuşadası motofeste gittik oradan güzelçamlı milliparkta denize girdik
Yaşadıklarımızı yine her zamanki gibi videoya kaydettik. Biz bu seferki gezimizde çok eğlendik
umarım izlerken sizlerde eğlenirsiniz.
Fotoları daha sonra ekleyebileceğim ancak

İyi Seyirler.

img0812bz.jpg

img0797pf.jpg

img0727ou.jpg

diğer gezi videolarımızı http://mustivedogu.com adresinden izleyebilirsiniz

Videodaki yapım kalitesi gerçekten iyi ama festival boş geçmiş.Hayırlı sürüşler..

slm ben de eşimle ege turunu yaptım çok şükür ama fotolar artık urfaya dönünce.sizinle irtibata geçemedim o yüzden kusura bakmayın zamanımız hiç yokdu çünkü.5 günde denizli-izmir-didim-fethiye-kaş-demre-antalya(merkez) ve alanyaya dönüş gibi bir gezi oldu.
her seferinde değişik bir buluşla izletiyorsunuz çekimlerinizi 6 dk değil 60 dk. olsa sıkılmadan izlerim valla.çok eğleniyorum.her nekadar görüşemesek de gönlüm sizlerle.hepimiz motorcuyuz bugün olmazsa yarın yarın olmazsa 1 yıl sonra ama illa bir gün bir yerde görüşürüz inşallah

her zamanki gibi çok keyifli bi gezi olmuş ztn sıkıcı olsada keyfli hale getiriyosunuz :) video da ki yaratıcılıkta harika devamını bekliyorzz keyifli sürüşler :)

slm ben de eşimle ege turunu yaptım çok şükür ama fotolar artık urfaya dönünce.sizinle irtibata geçemedim o yüzden kusura bakmayın zamanımız hiç yokdu çünkü.5 günde denizli-izmir-didim-fethiye-kaş-demre-antalya(merkez) ve alanyaya dönüş gibi bir gezi oldu.
her seferinde değişik bir buluşla izletiyorsunuz çekimlerinizi 6 dk değil 60 dk. olsa sıkılmadan izlerim valla.çok eğleniyorum.her nekadar görüşemesek de gönlüm sizlerle.hepimiz motorcuyuz bugün olmazsa yarın yarın olmazsa 1 yıl sonra ama illa bir gün bir yerde görüşürüz inşallah
kusura bakma abi yorumlara ancak bugun yorum yazabildim :)
az önce gezinize bende yorum yaptım keşke görüşebilseydik, kalpler bir abiciğim merak etme :)
allaha emanet ol

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

her zamanki gibi çok keyifli bi gezi olmuş ztn sıkıcı olsada keyfli hale getiriyosunuz :) video da ki yaratıcılıkta harika devamını bekliyorzz keyifli sürüşler :)
Çok teşekkürler ama biraz ara vericez sanırım çünkü sıcaklar inanılmaz bastırdı :)

Acun firarda tarzı süper bi video hazırlamışsınız arkadaşlar tebrikler tam ekran zevkle izledim :cat: Bu yeteneği dahada geliştirmenizi sizin bu videolarınızı çok daha iyi yerlerde görmek dileğiyle emeğinize sağlık :rendeer:

Harikasınız gençler,::biggrinn
Keyifle takip ediyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.

SÜPER GEZİ OLMUŞ BU VİDEODAKİ KLARNET PARÇA HANGİSİ RİCA ETSEM :)
hemen yazıyorum
newyork gypsy all stars-Balkan bollywood
linkide bu http://www.youtube.com/watch?v=k0PDfCnoCvg

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

Harikasınız gençler,::biggrinn
Keyifle takip ediyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.
Çok Teşekkür ederiz
Ancak bu aralar mecburen ara vermek zorunda kaldık
malum sıcaklar çok bunaltıcı

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------

Acun firarda tarzı süper bi video hazırlamışsınız arkadaşlar tebrikler tam ekran zevkle izledim :cat: Bu yeteneği dahada geliştirmenizi sizin bu videolarınızı çok daha iyi yerlerde görmek dileğiyle emeğinize sağlık :rendeer:
çok teşekkür ederiz
gezileri fotograflamak yerine videoya dönüştürüyoruz
beğeniler bizi daha çok motive ediyor :)

Harlem Shake ile mıctınız batırdınız güzelim videoyu :mrgreen:

SoloTürk tişörtünü görmüştüm. Muhtemel sizlerdiniz.
evet bizdik muhammet hocam
aslında ben de sizin motorunuzu gördüm orada
bu arada bende gaziemirde oturuyorum sizi sık sık görüyorum ancak bi türlü tanışamadık
sizinle tanışsak iyi olacak :) aynı yerde oturuyoruz

solotürk olayı çok iyiymiş ismi çok beğendim. video da on numara. benzininiz hiç bitmesin, tekeriniz patlak görmesin, hızınız illegale çok da fazla erişmesin. hadi ben gazladım. :bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar