Honda Honda CRF250L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

eyz

Arkadaşlar sanırım ben de crf'lendim. Bugün kapora yatırdım yarın bir aksilik çıkmazsa ders çıkışı yetişebilirsem teslim alacam motoru:)
Plaka devir sigorta vs nasıl bir sıra takip etmem gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

motorcudan aldıgın belgler ile önce trafik takipciye gidiyosun orda ek1 ve sigortayı yapıolar daha sonrada emniyet

Motorumu dün teslim aldım. Öncelikle İskenderun Honda'daki personele güler yüzünden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Hayatımda ilk defa kros tarz bir motor kullanıyorum.
Henüz motor her şeyiyle rodajda oldğu için çok bir şey diyemeyecem ama şahsen çok keyif aldım. Zaman içerisinde ön cam, top case ve biraz daha yol ağırlıklı lastiklerle
sanırım istediğim motora ulaşacam. İyi ki 250 cc almışım. Motor rodajda olduğu için çok titizim buna rağmen motor torkunu her devirde hissettiriyor. Açıkçası şu an için
memnunum. Sorusu olan olursa zevkle cevaplarım.

eyz

936236_10151651103922259_1683389210_n.jpg

Yamahanın xt125 R motoru ile öğrendim motosiklet sürmeyi ve para biriktirip bu motoru almak istiyorum ardından kısa kısa şehir içi gazlamaları ve araziye girmek istiyorum.

Arkadaşlar merhabalar ruhsatta motorun rengi ne olarak geçiyor ? teşekkürler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir hafta yada 10 güne kadar inşaalah bende crf'leneceğim. Kaporasını yatırdım.

çinden gelen yeni çamurluğumu monte ettim, benim çok hoşuma gitti. düşünen olursa linki burada http://www.aliexpress.com/item/motorcycle-front-fender-Tecnik-universal-super-moto-front-fender-same-as-acerbis/503140660.html

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Manisa Honda Bayii bir adet gelecek crf var dedi, buna karşılık kaporamı yatırdım ama motosiklet ne zaman elime geçecek, o belli değil.

trr

luzunsakal olympus epl5 makina. Biraz geç oldu gerçi :) teşekkürler , beğenmenize sevindim..

Arkadaşlar motoplus'tan yds çizme aldım. Türk malı olduğu için tercih ettim. Saolsun arkadaşlarda çok ilgilendi. Fakat vites değiştirmek için ayağımı rahat sokamıyorum araya.. arka frenide hissedemiyorum hiç.. Cross botlarıda bu şekildemidir hepsi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar