[Bursa - MT]

Saat kaçta, neyle gideceksin? Ben de gitmeyi düşünüyorum,uyarsa birlikte gideriz. :cat:

usta motorla gitcem ben. ve artcim var tekliflere açığım hep beraber gitmek daha güzel ve eğlenceli olur. istersen organizasyonu sen yap
gelicek olan olursa diye masraflarida yazayım
yol gidiş dönüş yaklaşık 300 km
feribot ücreti gidiş ve dönüş toplam 24 tl
birde köprü ücreti var .

sizi buna benzettim kuzum :D
ayıltıp ayıltıp bayıltıyolar :p adam bayılmış bırak

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

onlara göre 250 lira artıyor ya o bile çok tabi adamların düşündükleri yaşam tarzı cemaat evlerindeki hiçbir sosyal aktivitesi olmayan 8 10 kişibini bir dairede yaşadığı yada apartman ise yaklaşık 100 öğrencini yaşadığı bir yaşam tarzı bunun dışındaki herkes çapulcu ve ayyaşlara girdiği için 250 çok bile

şu alkol olayı çıktı çıkalı her gece içmeye başladım daha önceleri en fazla ayda bir yaptığım şey şeytanı bile günaha sokar:pr:

pek bir etki olacağını sanmam kapasite fazla değilse bir yerde yanar bilgisayar hesabı ne kadar oc yaparsan yap bir yerde iflas ediyor:) beyni bacak arasında olan bir yazarda(mustafa durdu) camide grup seks yapılıp içki içildi diye yazılmış milletin hiç işi yok o kargaşada keyfine düştüler de gidip camiyi buldular bunlara hala inananlar var ya yazık nasıl bu hale geldik zeka ne ara bu kadar düştü anlamış değilim

bursadan pek bişey çıkmıyor sanırım ben bu gece yokladım ama bişey göremedim bu seviyeye kadar gelip eylemlere ara verilirse adam kendini padişah ilan edip hepimizin kellesini alır

dilini bilmiyorum fakat görselleri tam bizim gündem
http://www.youtube.com/watch?v=7wwSPRpVJZE

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:00 ----------

abi aslında topluca gitsek mi biber gazını özledim:)

aynştaynın mıydı birinin sözü vardı: Dünya nüfusu sürekli artacak fakat toplam zeka sabit kalacak demişti bak şimdi onu getirdin aklıma :)

Merhaba arkadaşlar. Honda cbf150 için ön grenaj,far koruma demirini Bursa veya Gemlik'te nerede taktirabilirim?
Daha önce taktıran ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Ayrıca ücret olarak ne kadar ?

Evde duş almıyorum 1 haftadır, musluğun tayziği kesmiyor :p

:queen::queen::queen: toplanıp ortaklaşa tomamı alsak hem duş yaparız:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=aEkSJ2HE9Zc

sizi buna benzettim kuzum :D
ayıltıp ayıltıp bayıltıyolar :p adam bayılmış bırak

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

aynştaynın mıydı birinin sözü vardı: Dünya nüfusu sürekli artacak fakat toplam zeka sabit kalacak demişti bak şimdi onu getirdin aklıma :)

video süper dayak olayına daha giremedik ama:)

60TL duran kardeşlerde, takma dahil... normalde durankardeşleri tavsiye etmem ama sonuçta bir kafa demiri iki tane vidayı da sıkarlar heralde :)

Gez telim koptu Antony Quinn. İstanbul işi yatar benim. Bu gece üç fidan gençlik parkındayim. Nilüfer Saypanin orası.

mudanya yine sessiz sedasız bende merkeze gelmek istiyorum fakat aklım arabada yada motorda kalıyor:pr:

Günaydın Arkadaşlar, Dün Mudanya da Selçuk Arkadaşımızın düğünü vardı. Kortej falan oldu. Umarım fotoları çeken çocuk bu forumda, bu gruptadır. Fotolar nerde fotolar demek istiyorum :p

Sevgili dostumuz Bursa Custom Motor'un sahibi Bülent Yılmaz'ın babası Nazım amcamızı kaybetmiş bulunmaktayız.Cenazesi bugün öğlen namazını müteakip Yeşil Camii'nden kalkacaktır.Topluca gitmek için saat 11.30 da Bursa Custom Motor önünde buluşulacaktır.Allah rahmet eylesin.

Günaydın Arkadaşlar, Dün Mudanya da Selçuk Arkadaşımızın düğünü vardı. Kortej falan oldu. Umarım fotoları çeken çocuk bu forumda, bu gruptadır. Fotolar nerde fotolar demek istiyorum :p

Mudanyada bi otelde benim teyzeoğlunun düğünü olucak 21 haziranda bende Kütahya dan benim ufaklıkla çıkıp gelsemmi diye düşünüyorum :D Hala karar veremedim :D

Bursaya gidiyorum çay iceyim dedim hemde dinlenelim dedim ve ne göreyim hayalimdeki motosikletler bir arada duruyor fotoraflarini cektim aksama atarım*tanidik varsa ortaya cikar :)

Abi herkesin işler açıldı sezonlar geldi sakatlıklar yaşandı arızalar yaşandı anca piyasaya çıkıyor toplanıyor millet. YAza kötü bi giriş yaptık ama iş toparlarda eşsiz gezilere imza atarız yine hepberaber.

Özcan abi bugün yanımdan geçtin çekirge sigorta hastanesinin oradan zübeyde hanıma doğru iniyordun camı açacana kadar uçtun:)

byler selamlar..13 temmuz ankra çanakkale yolculuğumda mudanya da konaklamayı planlıyorum...mudanya ve tirilye de ucuz yollu, çadır kiralanabilecek, ya da ucuz pansiyon öneriniz var mıdır acaba?

mudanya sonrası yol nasıldır acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar