off bide yanında bedava duş hizmeti de var devletten dahada ne isterim![]()
Evde duş almıyorum 1 haftadır, musluğun tayziği kesmiyor
off bide yanında bedava duş hizmeti de var devletten dahada ne isterim![]()
Saat kaçta, neyle gideceksin? Ben de gitmeyi düşünüyorum,uyarsa birlikte gideriz. :cat:
onlara göre 250 lira artıyor ya o bile çok tabi adamların düşündükleri yaşam tarzı cemaat evlerindeki hiçbir sosyal aktivitesi olmayan 8 10 kişibini bir dairede yaşadığı yada apartman ise yaklaşık 100 öğrencini yaşadığı bir yaşam tarzı bunun dışındaki herkes çapulcu ve ayyaşlara girdiği için 250 çok bile
şu alkol olayı çıktı çıkalı her gece içmeye başladım daha önceleri en fazla ayda bir yaptığım şey şeytanı bile günaha sokarr:
pek bir etki olacağını sanmam kapasite fazla değilse bir yerde yanar bilgisayar hesabı ne kadar oc yaparsan yap bir yerde iflas ediyorbeyni bacak arasında olan bir yazarda(mustafa durdu) camide grup seks yapılıp içki içildi diye yazılmış milletin hiç işi yok o kargaşada keyfine düştüler de gidip camiyi buldular bunlara hala inananlar var ya yazık nasıl bu hale geldik zeka ne ara bu kadar düştü anlamış değilim
bursadan pek bişey çıkmıyor sanırım ben bu gece yokladım ama bişey göremedim bu seviyeye kadar gelip eylemlere ara verilirse adam kendini padişah ilan edip hepimizin kellesini alır
dilini bilmiyorum fakat görselleri tam bizim gündem
http://www.youtube.com/watch?v=7wwSPRpVJZE
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:00 ----------
abi aslında topluca gitsek mi biber gazını özledim![]()
Evde duş almıyorum 1 haftadır, musluğun tayziği kesmiyor![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aEkSJ2HE9Zc
sizi buna benzettim kuzum
ayıltıp ayıltıp bayıltıyolaradam bayılmış bırak
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
aynştaynın mıydı birinin sözü vardı: Dünya nüfusu sürekli artacak fakat toplam zeka sabit kalacak demişti bak şimdi onu getirdin aklıma![]()
Teşekkürler...60TL duran kardeşlerde, takma dahil... normalde durankardeşleri tavsiye etmem ama sonuçta bir kafa demiri iki tane vidayı da sıkarlar heralde![]()
60TL duran kardeşlerde, takma dahil... normalde durankardeşleri tavsiye etmem ama sonuçta bir kafa demiri iki tane vidayı da sıkarlar heralde![]()
Günaydın Arkadaşlar, Dün Mudanya da Selçuk Arkadaşımızın düğünü vardı. Kortej falan oldu. Umarım fotoları çeken çocuk bu forumda, bu gruptadır. Fotolar nerde fotolar demek istiyorum![]()
Ah bide Bursa'da ekip olarak dirensek
Hep bireysel hep bireysel
direnmtbursa