Lastiği değiştir, ya da yağmurlu havalarda, ıslak asfaltta kullanma motoru. Motorun üstünde gelen lastikler hiç şakaya gelmiyor.
Lastiği değiştir, ya da yağmurlu havalarda, ıslak asfaltta kullanma motoru. Motorun üstünde gelen lastikler hiç şakaya gelmiyor.
Olabilirnerede karşılaştık
Arkadaşım senin lastikler fabrika çıkışlı lastikler mi? Eğer öyleyse gayet normal. Motosikletimizin torku yüksek. Lastikler de güneş tepedeyken kendinden geçiyor. Ben her kırmızı ışıkta bilinçli pati yapıyorumArka tekeri sağımda buluyorum hemen. Ayrı bir keyif ama durma konusunda aynen söylediğin gibi bayağı sıkıntı oluyor.
Bizim lastikler ilginç bir şekilde yağışlı ve kapalı havalarda mükemmel performans gösteriyor. Ama azıcık güneş görünce dötü başı oynuyor. Hele bir de kavşak, kırmızı ışık vs.'deyseniz yolun kayganlığı da buna ekleniyor ve motosiklet normalde olduğundan da fazla kayıyor. Bunların KM ile ilgisi yok.
Ben öneriler üzerine Michelin Alpine lastik siparişi verdim. Lastikler de geldi ancak "arka dişli takozu" gelmediği için sök-tak olmasın diye lastikleri taktırmadım henüz.
Fabrika çıkışlı lastik kullanan CBR 250 kullanıcılarına söylüyorum; lastiklere dikkat edin. Tabi motosiklete ne kadar hakimseniz lastiklerden de o kadar az etkilenirsiniz![]()
2 gün önce Photoshop yükledim. Can sıkıntısına uğraşırken böyle bir şey çıktı ortayaSizce nasıl olmuş?
[url]http://k1306.hizliresim.com/1b/8/nwv88.jpg[/url]
Arkadaşlar fabrika çıkış lastiklerinin performansı kapalı ve yağışlı havada gayet yeterli. Ama havada güneş varsa lastikler çok sıkıntı çıkarıyor, kendinden geçiyor.
Ben CBR 250'yi 2 Şubat'ta aldım. Şubat, Mart ayları boyunca yağmurda, çamurda her türlü kapalı havada kullandım. Virajlarda yatar oldum.
Sonra Nisan ayı başladı. Güneşi gördüm! Güneşi gördüğüm ilk gün viraja giremeyip ters şeride girdim lastiklerin azizliği yüzünden. Tabi kapalı havadaki tepkiyi güneşli havada beklediğim için böyle oldu.
Sonra sonra açık havadaki huyunu suyunu da öğrendim. Allah'ın izniyle şu an sorun yaşamıyorum. Lastik paramı biriktirdim ancak yeni lastikleri takmak için "arka dişli takozu" bekliyorum.
Bu arada Honda yedek parçada iyidir diyen arkadaşlar, gidin şakacıktan bi CBR 250 parçası isteyin. Adamlar tarih bile vermiyorlar. Amerika'dan sipariş ettim takozları. Bekliyorum...
ismail çok haklısın kardeşim sıcak asfaltta lastik çok dandik ama kapalı ve yağışlarda bence iyi derecede