merhaba kolay gelsin arkadaşlar.benim size bi kaç sorum olucaktı bu motorla ilgili.bende suan ybr 125esd var satılığa cıkardım yerine cbr 125r yenı kasadan almak ıstıyorum hem görüşünüz bakımından daha iyi olduğu için ve biraz daha motor bakımından performanslı olduğu için.sorumları sıralıyım cevaplarsanız cok sevinirim.
1.ybr 125esd göre cbr hız konusunda 15-20km fark edıyormu son hızlarda yanı cbr 125r sabit 120-125le devamlı otobanda falan gidebilir mi ?araç sollamalarda 140 km hızlara cıkabilir mi ?
2.cbr 250r ile cbr 125r arasında görüşünüz boyut bakımından çok fark var mı ?
ybrden sonra cbr250r al dıyeceksınız ama para durumum şuan cbr 125r yetiyor ondan bu modele geçmek istiyorum beni biraz daha yaratlatsa yeter uzun yolda yanı 150-200km yollarda.o yüzden bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hız konusunda gayet tatmin edici bir motosikletdir cbr 250 arasında tasarım bakımından aynıdır fakat baya bir fark söz konusudur istersen ben kendi gözlemlerimi sıralayayım
1-şasesi cbr 250 nin daha kalın
2-eksoz ve eksoz sistemi daha kalındır
3-motorun basamakları çok daha gösterişli ve kaliteli dizayn edilmiş
4-süspansiyonu daha kaliteli ve ayarlana bilir
5-motorda aynı zmanda yağ gösterge camı bulunmaktadır
6-ön çatal ve arka çatal çok daha kaliteli ve büyüktür
7-diskler daha büyüktür
8-gidon ve gidondaki tuşlar vs. çok daha kaliteli ve iyi dizayn edilmiş selektör tuşuda vardır
9- radyatör daha büyük ve ek olarak cbr 125 de bulunmayan fan sistemi vardır.
10-ben tam fark edemedim ama sanırım arka sele çıktığı zaman cbr 250 de daha bi boş alan var.
11-lastikler daha kalın buda daha iyi yol tutuşu demek
kısacası paranız varsa cbr 250 alın aradaki 3.000 TL den fazlası oladuğunu fark ediceksiniz.(Herşey dışarıdan göründüğü gibi değildir.)