inazuma ya yan çanta demirine gerek yok bence ama ben cbf me taktırmıştım zamanında arka topcaseyi kasklar için , yan çantalarıda uzun yola gittiğimde 10/40 yağ depolamak için almıştım :cherry:
hani yanlış anlaşılmasın polemek çıkmasın ben biraz sağlam garanti işi severim , yakar makar emme severim keratayı

yani uzun lafın kısası şaka bir tarafa inazuma gerçekten bir çok sürücünün beklentisini karşılayabilen bir makina bu güne bu gün ipimi bir koparabilirsem alınası en idal motosikletir nazarımda tabi dürüst olup cbf nin hakkınıda yimemek lazım gelir , inazuma kaç köfte parası cbf kaç köfte parası tartışılası konular bunlar , ama buna hiç gerek yok biri honda diğeri suzuki , hem sonra suzukiye gizliden gizliden uzun yıllar önce hayranlığım da yok değil hani

bende güzel hatıraları var o suzukının , hey gidi koçum benim beee 400 cc 1976 model motor 650 kg ma 8 ay dayandı dile kolay samanlıktan çıkartıp çalıştırdık namıssıszı 8 ay ööhhöööö bile demedi ama sonra hakkın rahmetine kavuşup ruhunu teslim etti
motorunu güle güle kullanmanı canı gönülden temenni ediyorum, çanta demiri olayına gelince gerçekten bir demiri alacak gücün yoksa şu an benim elimde boş boş duracağına bir dostumun işini görmesi daha makbul bir durumdur , bana özelden adresini yolla sana kargo edeyim , bir demirden ne ben fakir olur, beter olurum , nede senin başın göğe erer, zira bu bilezik zaten benim kolumda takılıdır , yine yaparım yenisini sıkıntı olmaz benim için . ücret meselesinide elin bollaşınca ödersin nasıl ? makul bir teklifmidir senin çin ?
bu teklifi hiç bir esnaf yapmaz ama ben esnaf değilim yanlış anlaşılmasın ,tabiki ortada benimde harcadığım bir meblağ ve emek var en kötü ihtimal bir günlük emeğim ve sermayeme kalem çeker siler geçerim sorun değil , bu güne dek ne inazuma demirlerini hiç etmişim ! anlatmaya kalksam sayfalar yetmez

yani sadece kulağımın arkası kaldı tabiri caizsse :cherry:
burada önemli olan hakkaten eş dostun işi görülsün bir insanı tanımak için bolca sohbet etmekten öte beraber yeyip içmek lazım gelir bunun için ilk adımı ben sana atıyorum ver adresini sana bir adet çanta demiri yollayayım, durumunu düzeltince posta yada hesap numarası yolu ile ödersin , bu arada türkiyenin heryerine yurtiçi kargo ile 16.5 tl ücreti var bilgine . bir çok arkadaş ulem şu kerize bak diye düşünebilir , düşündüler de

kerizlik buysa ben kerizim arkadaş , öyle klavye delikanlısıda değiliz çok şükür , hayattan alabildiği kadarını almış kendini ağır ateşte pişirmiş bir adamım 1 demirden hiç bir şey olmaz , ama bu vesile ile bir dost daha kazanıyorsam işte asıl servet budur benim için , adres bilgilerini bekliyorum selamatle .