tamam dır abi biz onu düz yaparız hele bi alalımda makineleri

l:
peki başka inazumaya yaptığın bişey varmı mesela çift ayak sehpa yan koruma barları v.s v.s
orta ayak kısmı aslında riskli teknik imkansızlığımdan dolayı seri olarak yapmam hem uzun sürer hemde beni çok uğraştırır ve tüm bu işlemlerin sonunda stabilite ve sağlamlık istediğim gibi olmaz ise kendimi kahrederim , o yüzden orta sehba olatına şu an için seri olarak ve sıcak , bakamıyorum ama motor koruma demiri bu gün yarın belli olacak onunda seri olarak yapacaklarım arasında maliyet olarak arka çanta fiyatını geçeceğini sanmıyorum ama işin içine girmeden neyin ne olduğunu bilemeyiz ortaya bir çıksın belli olur herşey
en kötüsü kalıp ve ölçü almak sıkıntılı mesele yapması çok zevkli aslında i tabi benim için

kendi motorum inazuma olsaydı şimdiye kadar çoktan herşeyini yapmıştım ama elimin altında olmayınca sorun oluyor ve ezbere yapılacak işler değil bunlar
heleki birinde milimetrik bir vida deliği hatası yaptığında zıçtığının resmidir tüm seri olarak yapılanlar hatalı olur ve montaj yerinde sorun yaşatır , sıkıntılı işler aslında inşallah bakalım zamanla belli olacak