--AKDENİZDEN EGEYE--
Yorucu ama bi okadarda keyifli bir Kaş-Marmaris yolculuğundan ve ardındanda daha yorucu bi Marmaris gecesinden sonra tekrar merhaba :king: Hafıza kartımın azizliğinden dolayı Kaş- Fethiye arası yollarda çektiğim o enfes resimler maalesef yok :sunny:

ale: e resim olmadanda anlat anlat nereye kadar olacağı için Fethiyeden başlıyorum paylaşıma :cat:
Kaş Fethiye arası yaklaşık 100 km geldikten sonra Fethiyede Fatihin motorda mevcut olan arka göbek sorununu düzeltmek üzere ilk gördüğümüz tamirciye girdik dükkan sahibi Hasan usta ve Fatih hemen giriştiler motora
Bu arada ben hemen dinlenme pozisyonu alıyorum :wiinkk:
Tamirattan sonra Hasan usta bizlere çay ikram edip sohbet ediyor
Sohbetin konusu modifiyeye geliyor ve Hasan usta modifiye edilmiş (oynanmış) bi köylü tip (cg tip ) motorun 150 lik pistonunu gösteriyor bize
Sohbetten sonra müsade isteyip ayrılıyoruz yanından doğru Ölü denize :cat:
ee böyle bir doğa harikası denizin yanına kadar gelinirde hiç girilmezmi :cherry:
Fatih girmeyeceğini söyleyip Bodruma Ademin yanına erken gitmek istediğini söyleyince kendisine hayırlı yolculuklar dileyip uğuruluyorum ilk önce :king:
ardından da motosikleti koyu gölgesi olan bir otoparka bırakıp deniz için hazırlanıp doğru ölü denizin serin sularına atıyorum kendimi :cat: maşallah ölü denizde beni görünce canlandı sanki mübarek :sunny: o ne dalgadır yafs :santa: o yüzden bir iki kulaç atıp hemen çıkıyorum maceraya gerek yok deniz alıp götürüyor adamı :sunny:
denizden sonra Marmarise doğru koyuldum yola tek başıma yek başıma :cherry: yaklaşık 40-45 km gittikten sonra motorum acıktığının sinyalini veriyor e bende acıkmaya başlamıştım zaten beraber karnımızı doyurmak için attık kendimizi ilk gördüğümüz benzinliğe

Alanyadan Fatihle beraber fullediğim depom beni tam 500 km götürmüş maşallah
sen karnın doydu km'en sıfırlandı karakız
sıra bende :cherry: menüde Tahinli Çörek ve meyve suyu var
sonunda ikimizde hazırız yollar bizi bekler :cat:
Göcek tüneline kadar sürüyorum
tünelden sonra Alternatif yola saptım çok yerinde bi karar vermişim yol o kadar keyifliki bol virajlı ve tırmanmalı :cat:
Marmarise 30-40 km yaklaştım kalacak yer ayarlanması için telefon trafiği yapmak üzere son bi mola verdim
otelim ayarlandı yola devam :cat:
ve Marmaris :bounce:
otelimi bulmak üzere park ediyorum hemen
şansa bakınki neredeyse otelin önüne koymuşum motoru :cherry: otel hemen köşeyi dönünceymiş
çok güzel tertemiz bi otel :cat:
motorumuzda emniyete alalım ki rahat uyuyalım değilmi

bahçeye alıyorum onuda :cat:
odama yerleşip duşumu alıp biraz kendime geldikten sonra dışarı çıktım Marmarisi turladım biraz buyrun
gezerken acıktığımı fark edip dürümcüde aldım soluğu
doyduktan sonra hemen yan tarafta bulunan milli piyango bayisinden kazı kazan aldım (nerden estiyse) 20 TL çıktı :mrgreen: şansım dönüyormu ne :cherry:
geldikten sonra otelde biraz dinlenip atıyorum kendimi marmaris gecelerine :cat: bunlarda geceden görüntüler buyrun

Marmarisin meşhur barlar sokağı girişi :bounce:
eğlence had safhada henüz tam sezon gelmemiş olsa bile :cat:
barlar sokağından sonra tekrar bi turluyorum Marmarisi
sonrasındada dinlenmek üzere tekrar otelimin yolunu tutuyorum
iyi bi uyku çekip dinlendikten sonra az sonra Datçaya doğru yola çıkcam Datçayı turlayıp çok tavsiye edilen muhteşem denizine girdikten sonra ise Feribotla Bodruma doğru yola çıkıcam Datça-Bodrum arası için izlemeye devam arkadaşlar :wiinkk: