apple store uygulama-oyun tavsiyesi

Evet beyler faydalı bulduğunuz program ya da oynanır dediğiniz oyunlar varsa buradan yazarsanız gelen geçen baksın öğrensin ben dahil :mrgreen:

Trial Xtreme 3, FF6 The Game, Action Movie FX, Blueprint3D, Real Basketball, MetalStorm, Real Racing 3, Lane Splitter, GTA Vice City, Weaphones, Tentacle Wars, Earn to Die, Cardiograph, Death Worm, Drag Racing, Traffic Racer, Highway Rider, Hill Climb, Temple Run 2, Subway Surf, Fishing Free bendeki oyunların bi kısmı bu geneli güzel ve ücretsiz. Ne tür oyunlar istediğinizi söylediğinizde daha yardımcı olabilirim. Aynı şey yardımcı programlar için de geçerli :)

yok öyle genel olarka sıkıntılı ortamlarda vakit geçirmelik birşeyler arıyordum. Bunların hepsiyle uğraşsam 1 ayımı alır zaten.

Program olarak da şu hani şarkıyı dinletince ne olduğunu bulan bi program vardı o neydi? Program olarak da günlük hayatta faydası oluyor diyebileceğiniz birşey varsa o da olur.

Bu arada R.Racing GTI diye bir oyun indirdim güzel baya tavsiye ederim

yok öyle genel olarka sıkıntılı ortamlarda vakit geçirmelik birşeyler arıyordum. Bunların hepsiyle uğraşsam 1 ayımı alır zaten.

Program olarak da şu hani şarkıyı dinletince ne olduğunu bulan bi program vardı o neydi? Program olarak da günlük hayatta faydası oluyor diyebileceğiniz birşey varsa o da olur.

Bu arada R.Racing GTI diye bir oyun indirdim güzel baya tavsiye ederim

Shazam dediğin programın adı. Ben pek oyun oynamayı sevmiyorum sana çok güzel bir alarm programı tavsiye edeyim: Sleep cycle 1.79 tl.http://www.iphoneturkey.biz/2010/01/sleep-cycle-ile-dinc-uyanin.html

Telefonda öyle bir özellik yok. Ama onun için çeşitli programlar mevcut

Super Moderator
Telefonda öyle bir özellik var; yalnız telefona attıktan sonra değil, öncesinde iTunes'tan şarkılar kategorisine değil, zil sesleri kategorisine atılması gerekiyor. Hatta bunun da bir boyut ve format kısıtı vardı, hatırlamıyorum tam olarak.

Google'da kısa bir aramayla detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar