Yedek parça ihtiyacı olana
sizin motora birşey mi oldu
Yedek parça ihtiyacı olana
sizin motora birşey mi olduneden o parçalar dışarıda? hikayesini anlatırmısınız? bozuldu mu, ne oldu?
sizin motora birşey mi olduneden o parçalar dışarıda? hikayesini anlatırmısınız? bozuldu mu, ne oldu?
Tek teker yapa yapa motoru 12ye ayırdı![]()
Vay be yapiyomu bizim düldüler tek teker ben beceremiyorum![]()
Genetikmiş hocam, ben de şuanki motorla yapamıyorum. Ama mahalledeki kuryelere versem eminim tüm gün tekerde gezerler![]()
Bizim motorlara depo üstü çanta olurmu acaba?
Bimem olurmu ki
Mıknatıslı alma, kumaş bişeyleri tutturabilirsin. Ben kendi motoruma yaptım gibi gibi. Küçük bişey ama. Sorun tutturacak yer var mı plastiklerde yada depo kenarında
mıknatıslı olmaz zatti motor komple plastikşöyle üstü şefaf olsa telfonu koysam ahh ahhh deponun altına filan tutrurm ya bi şekilde
![]()
Ahh çekilecek kadar yapılmayacak bişey değil bence yavDepo üstü çantalara bir göz at, ebat-fiyat olarak uygun bişey bulursan elbet 1-2 dikiş ile bağlantı kemerleri de yapılır bence.
MotomaaaaXXXXYa orada var bişeyler, ama ilk ve tek tavsiyem 75 TL den fazla verme :wiinkk:
Tamamen aklıma sallamasyon geldiği ve custom şeylere yatkın olduğum için şunu da önerebilirim, Dechatlona gittiğinde bir bakın, çeşitli boyda çantalar var. Ebat ve şekil olarak uygun bişey bulursan düşün bece. Bağlaması çok sorun olmaz