Sonunda bugün CB125 alıp eve getirdim. Site sahiplerinede böyle seviyeli kaliteli bir site hazırladıkları için ayrıca teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz
Sonunda bugün CB125 alıp eve getirdim. Site sahiplerinede böyle seviyeli kaliteli bir site hazırladıkları için ayrıca teşekkür ederim.
Burada veya diğer bölümlere olumlu olumsuz yazı yazıp alacağımız motorlar hakkında fikir oluşturmamı sağlayan tüm motorsever arkadaşlara teşekkür ederim.Sonunda bugün cb125e yi alıp eve getirdim her ne kadar far kapama düğmesini bulamasamda forumlarda hemen cevabını buldum.Site sahiplerinede böyle seviyeli kaliteli bir site hazırladıkları için ayrıca teşekkür ederim .
Çarşamba günü yaptığım Garipçe köyü gezisine ait iki foto koyayım da sayfa hareketlensin biraz:
CB'ciler neredesiniz yahu? Gezen dolaşan yok mu? Sorun yaşayan (aman olmasın) yok mu?
Yeni araba aldık Hyundai i30, gündüz ledi koymuşlar önde sürekli yanıyor. Far anahtarını iptal etmek yerine böyle bişey olmalı. Gündüz ledi sürekli yansın. 80 watt alternatörü olan motorun farlarını sürekli açık yapmak 35 watt ön far, 5 watt arka stop 5 watt da gösterge lambaları. Toplam 45 watt etti. 80 watt dediğimde motorun 6-7 bin devirde ürettiği elektrik. Şehir içinde sürekli kısa mesafelerde kullanılan günde 40 kere marş basan Cb125'in aküsü hiç dolmaz.
Konu mu açtım hava mı attımHayırlı olsun mengude neye söyledin bunu yüzümüze neye vuruon erdimi göye *![]()
Konu mu açtım hava mı attımörnek vermek için söylemek zorunda kaldım ne yapayım.
Yok konu ama facede Uno'lu bir İzzet göçmen var istersen onu eklerim görürsün arabayı.Nerde la konu
Yok konu ama facede Uno'lu bir İzzet göçmen var istersen onu eklerim görürsün arabayı.
Hyundai i30a gündüz ledi koymuşlar, önde sürekli yanıyor. Farın sürekli açık olması yerine böyle bişey olmalı.
80 watt alternatörü olan motorun farlarını sürekli açık yapmak 35 watt ön far, 5 watt arka stop 5 watt da gösterge lambaları = 45 watt.
80 watt dediğimde motorun 6-7 bin devirde ürettiği elektrik. Şehir içinde sürekli kısa mesafelerde kullanılan günde 40 kere marş basan Cb125'in aküsü hiç dolmaz.
Akün eskiyip zayıfladığında farlar açık motoru nasıl çalıştırmayı düşünüyorsun ?arkadaşlar araba sitesi değil burası bu arada sıkıntı yok elektirkte de motorda da cayır cayır yanıyor farlar akü dolsada dolmasada neye yarar tek marş her seferinde dokunmatik hemide daha ne olsun konuyu yanlış yere açmışın burası cb 125 e sayfası nokta
Kardeşimin CB 125'i ile denemeler , lastikler 11 bin km'de ve fabrikasyon lastikleridir , yeri tutma konusunda hala başarılı
http://www.youtube.com/watch?v=-C1n0_2gdCY