Kadir Bey , pizzacıda çalışıp tecrübe işi riskli bence. Hep yoğun trafik olan yerlerde , dengesiz bir motor ile , acele ediceksiniz. Bende çok tecrübesizim ve bence riskli..
Cbryi bilemiyeceğim fakat crf sanki rüzgardan çok etkileniyor. O yüzden bozuk hava şartlarında çok mantıklı değil gibi.Hondanın kursuna katıldım. Hiç bilmeyen birisi için mantıklı. Ama biraz bilen birisi için güvenli sürüş 1 pekte gerekli değil gibi.
Arkadaşlar motorun kitapçığında yolcu ve sürücü en fazla 159kg olması lazım diyor. Ben 90kiloyum ,şu an almayı düşünmüyorum ama ileride 90kiloluk bir yolcu alsam nasıl bir sıkıntı olur acaba? Aşağılamak için söylemiyorum fakat 1-2binlik çin motorlarına bile 4-5 kişi biniyor Hintli kardeşlerimiz
Bizim motora uygun depo üstü çanta varmı bildiğiniz?
Geçen hafta cumartesi akşamı biraz dolandım bende.. Alttaki fotoğraflar cumartesi akşamından
Birde yurtdışından gelen bir arkadaşıma Acerbis X-force el koruma aldırmıştım. crf250lye olmuyor. Almayı düşünen varsa almasın

Farklı motoru olup isteyen olursa aldığım fiyat olan 75TL'ye verebilirim. Kırmızı renk..
http://www.youtube.com/watch?v=-0zvmarBBMU