abi sıkıntı yapacak bi durum yok, 2006 den beri her gün sahibindeni sabah açar akşam kaparım, çok ilanlar görüm senelerce yeniledi kendini. Arkadaş hevesli heralde, kendini de uyanık sanıyorçıkar böyleleri sonra yok olur giderler.
|
||||||||||
Arkadaşlar 1000 bakımı için servisi aradım abi ne yağı koyuyorsunuz diye hyosung için shell tavsiye ediyomuş firma shell koyuyyorz dedi abi dedim castrol koyalım bari dedim. abi kaşe basamam ozaman yarın yağdan bişi olsa ben bunu nasıl açıklarım falan filan dedi. napcaz bilmem shel full sentetik koydurcaz el mahkum sanırım siz nasıl bi yol izlediniz bu yağ konusunda servislerle sanki castrol shell den kötü :/
yok öyle birşey.istediğin yağı koydurabilirsin.. genel anlamda shell bizim motorlarda seçilebilecek en kötü yağlar listesinde hele agresif yüksek devirli kullanıyorsan hiç tercih edilmemeli.
Ben motul 5100 10w40 koydurdum boşa geçmeme sorunu kalmadı tıkır tıkır çalışıyor motor ısınsa bile boşa almakta hiç zorlanmıyorum. Fakat tek sorun durduğu yerde illa bir damla yere bırakıyor servise götürücem servisten önce hiç damlatmazdı şimdi damlatıyor yağda azalmada yok sadece gece kaldığı yerde (eğer ogün motoru sürmüşsem) 1 damla bırakıyor yere