[Ankara - MT]

Merhaba arkadaşlar; ben de Ktm 125 duke sahibiyim. Buluşmalara gelmek ve sizlerle tanışmak istiyorum ama kısmet olmadı.Ben de ER6N almak istiyorum, belki onunla aranıza katılırım. Hepinize iyi haftasonları dilerim :)
Hoşgeldin, sefa getirdin azizim :mrgreen: :pl:

Kaynanan seni seviyormuş, şu an grupta bir tane ER6 var satılık. Aklında bulunsun, tanınan bir motoru gönül rahatlığı ile almak herkese nasip olmaz :cherry:

Ahanda ilan bu: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-az-kullanilmis-tertemiz-12000-kilometrede-kawasaki-er6-f-120142470/detay/

Motoru al, hemen gruba katıl. ER6'sı olmayan adamı biz gruba almıyoruz :p

Teşekkür ederim ama 2008 aşağısını düşünmüyorum. Yakında elime bir miktar para geçecek güzel bir motor almak istiyorum. Honda Nc700s veya ER6N düşünüyorum ama kawasaki daha güzel kesinlikle, ilginiz için teşekkürler. Görüşmek üzere

Ama Ktm'de var :) Şaka bir yana sevmemek için bir sebep mi var, almayım mı yoksa :)

Zaten o ER nin 8 pert, 3 çalıntı ve 1 sel+yangın kaydı var. Alma sen onu. Gel sen vazgeç bu ER sevdasından, sana temizinden duke390 alalım :)

Zaten o ER nin 8 pert, 3 çalıntı ve 1 sel+yangın kaydı var. Alma sen onu. Gel sen vazgeç bu ER sevdasından, sana temizinden duke390 alalım :)

Aslında ona da biraz baktım netten, ayrıca İstanbul'a gittiğimde de spormoto'dakilerle görüştüm. Temmuz gibi gelecek dediler, eğer o zamana kadar almamış olursam olabilir.

Herkese merhaba her şey değişir motosiklet sevdası baki kalır. 2006 yılından beri üyeyim, çokkez kopmalar gördüm, yeniden farklı kişiler canlandırdı ankara mt yi. sonra onlarda kayboldu, sonra yeniden.. :) şöyle bir baktım tanıdık kimse yok. bir kaç sayfa önce yazan C@limero ve mithrelios dışında. Herkese selam olsun kısa zamanda tanışmak ümidiyle...

Herkese merhaba her şey değişir motosiklet sevdası baki kalır. 2006 yılından beri üyeyim, çokkez kopmalar gördüm, yeniden farklı kişiler canlandırdı ankara mt yi. sonra onlarda kayboldu, sonra yeniden.. :) şöyle bir baktım tanıdık kimse yok. bir kaç sayfa önce yazan C@limero ve mithrelios dışında. Herkese selam olsun kısa zamanda tanışmak ümidiyle...

C@limero ve mithrelios ben gibi yeni olmasa da son bir yol içinde katılanlar arasında yeni muamelesi görüyo:)

tekrar hoşgeldin:)

Hey gidi :mrgreen: Ankara-MT değişerek gelişmiş :p
o değil de şu prometheus'a ne olmuş onu şu konuya her girdiğimde merak ederim. Haberiniz olabilir mi aceba?

C@limero ve mithrelios ben gibi yeni olmasa da son bir yol içinde katılanlar arasında yeni muamelesi görüyo:)

tekrar hoşgeldin:)

Hoşbulduk :) aranıza yeni katılıyorum ;)
yeniden motosiklet almak istiyorum 5. motosikletim olacak. bi kaç küçük deneme sürüşü haricinde 1 yıldır motor kullanmıyorum :( çok özledim :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------

Hey gidi :mrgreen: Ankara-MT değişerek gelişmiş :p
o değil de şu prometheus'a ne olmuş onu şu konuya her girdiğimde merak ederim. Haberiniz olabilir mi aceba?

Haberim var son yaptığı kazadan sonra motosiklet almadı finansbankta çalışıyor çok renkli kişiliğe sahip bir arkadaştır. onurla 2-3 kez grup halinde şehir dışı gezisine gitmiştik. Aslında forumdan uzaklaştırmaması gereken bilgili bir arkadaştı.

Haberim var son yaptığı kazadan sonra motosiklet almadı finansbankta çalışıyor çok renkli kişiliğe sahip bir arkadaştır. onurla 2-3 kez grup halinde şehir dışı gezisine gitmiştik. Aslında forumdan uzaklaştırmaması gereken bilgili bir arkadaştı.

Tanıyan da baya varmış. Ben hiç denk gelmedim sanıyorum. Kısmet :mrgreen:

Selam, tekrardan hoşgeldin orjinali : ) ben de son zamanlarda arada bazen bakınır oldum.. işyeri kasveT : )

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

prometheus forumda herkesin merak ettiği efsane gizemli bi kişilik:)

Ben hiç merak etmiyorum :D, (forumdan topyekün atıldığımızda eskaza tanıştık :p )

Selam ank mt. İşyerlerine motorla gelen arkadaşlarım yağmur yağdığından dolayı yerler sabun gibi geç gidelim ama güç gitmeyelim ewlerimize herkese iyi hayırlı akşamlar

ne yaptınız da böyle bi toplu katliama neden oldunuz merak ettim..:)

Forum kurallarına riayetten miydi, avatardaki bir resimden miydi tam hatırlayamadım, geçmiş konularda vardır diyeceğim ama silinmiştir, muhakkak,
Galeba çok fazla geyik yapmış idik :D ankara sayfası ondan gitmişti

o dönem beni nasıl yollamadılar ? gözden kaçtım herhalde :)

Orjinali sen Murat abi, leyla, davut falan izmite gitmiştik o Ali değilsin dimi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar