Bahçeli'ye girişim yasaklandı, Keçiören'de de suyum ısınıyor hissediyorum , bana zorla Hulk Hogan bıyığı bıraktırıp deri yelek giydireceksiniz, halbuki seviyenize inip sizinle takılımaya zorluyorum kendimi =))
Bi azınlık olarak fazla konuşuyorsun, japonlar kıstırmasın sonra orada burada seni.:mrgreen:Bahçeli'ye girişim yasaklandı, Keçiören'de de suyum ısınıyor hissediyorum , bana zorla Hulk Hogan bıyığı bıraktırıp deri yelek giydireceksiniz, halbuki seviyenize inip sizinle takılımaya zorluyorum kendimi =))
motoru sinan a bıraktım sübap ayarı için...ek olarak debriyaj telinin de değişmesini istedim, debriyaj maneti sert olduğu için debriyaj balata yaylarını da kontrol edecekler (bilmiyorum alakası var mı), ek olarak egzantirik zincir gergi vs ne ise o kontrol edilecek....
500 kaada patlayacak
İlanlarda sık sık rastladığım bir durum hakkında beni aydınlatacak biri var mı acaba? Motor diyelimki 2000 model ama 2007 trafiğe çıkışlı diyor açıklamada. Bunun sebebi ne olabilir ki? Yunus sen anlarsınla bu işlerden..
stokta bekliyo ama böyle bir durum ihtimali az...başka da seçenek gelmiyo aklıma
Sele iyidi be ozan :silent: Polatınkine kısa süre oturduğundan olabilir o his, polatın makine başlarda iyi de bi süre sonra ayırmaya başlıyor ki hoş bi his değil
:thumleft:Zorla milliyetçi yapacaksınız beni ya . Bak benim damarım pistir bir şeye inanırsam dibine kadar giderim nasyonal partiyi kurar başınıza Hitler olurum bütün motorcuları sabun yapmakla işe başlarım haberiniz olsun.
http://www.dailymotion.com/video/xe74iw_hitler-in-zor-gunu_fun
O baklava olayı hep söylenir ama bıçak çekmişler pastaneciye.bir çocuğun yada yetişkinin ekmek, baklava çalması yasalarımıza göre hırsızlık ve 24 yıldan hesabı keserler. bürokratların yaptıkları kanunlara uygun oluyor. yani bürokratlar yasal hırsızlık yapıyorlar , cezası ise yok... memleketin içine .... lerde bunlar değiller mi? nerede kalıyor memleket sevgisi okan hocam) kronik muhalefet iyiydir. cesareti temsil ederler onlar
)
O baklava olayı hep söylenir ama bıçak çekmişler pastaneciye.
O baklava olayı hep söylenir ama bıçak çekmişler pastaneciye.