[Sakarya - MT]

Arkadaşlar merhaba bende Karasu dayım benide gruba eklerseniz sevinirim,
etkinlikler gezilere mümkün olduğunca katılmak isterim varmı yakınlarda bir etkinlik falan acaba

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Hoşgeldin Salim.. Eklenecek belli bir grup yok. Daha doğrusu teşkilat tarzı bi kayıt sistemi olmuyor. Gezi ve buluşmalarda ortaya bir laf atılıyor ve müsait olanlar katılıyor. Sitede aktif olur ve konuyu takip edersen haberin olacağını düşünüyorum :cat:

Karasuda Jandarma uzman Ali Rıza diye bir arkadaşım var. Kendisinde Regal raptor 250 var. Sürekli gezecek adam arıyor. Seni ona yönlendirmek lazım.
Ben karasuda merkez karakolun yanında büyüdüm. Karasulu sayılırız. Bu haftasonu zonguldak yapacağız. Geçerken seni de alabiliriz. Tabii bir aksilik olmaz ise
Burdan takip edersin. F54 haftasonu nörüyon, hatta sen yaşıyon mu önce ses ver :silent:

sağol tolga haftasonu hangi gün gideceksiniz zonguldak a eğer uyarsa gelebilirim misafir gelme ihtimali varda

Salim merhaba,

Özel msj attım sanırım görmedin. Yakın arkadaşım da aprilia pegaso 650 ie var seninle tanışmak istiyor. Ulaşırsan bana tanıştırırım sizi.

0506 346 44 23

Hoşçakal.

Bolu mt den iyi günler
Adapazarı Karasuda çadırlı bir gece kamp yapmak istiyoruz . Bolu mt den arkadaşlarla .Müsait çadır kamp alanı varmıdır acaba. Karasu daki arkadaşlardan ricamız olacak . telefonum 0 542 517 47 54 hoşcakalın.

Çadır kamp yerleri mevcut, Hatta karasu merkez sahilde ağaçların arasına çadır atabilirsiniz. Sorun olmaz.

F54

tolga karasu merkez de nerde çadır kurulacak yer var adamlar kaymakamlık binası önünde mi kamp yaptıracan kurnaz seni:farao:

sen şu gezi işini anlat bakalım bende gelebilirim eğer bana uyarsa sen köfteleri cihan çayları emre de benzini koyarsa bi düşüneyim:cherry:

tolga karasu merkez de nerde çadır kurulacak yer var adamlar kaymakamlık binası önünde mi kamp yaptıracan kurnaz seni:farao:

sen şu gezi işini anlat bakalım bende gelebilirim eğer bana uyarsa sen köfteleri cihan çayları emre de benzini koyarsa bi düşüneyim:cherry:

TOPRAĞIM SANA BENZİN OFİSİNİ SATIN ALIRIM AYIPSIN...:flower:

F54

heyt be toprağama bak helal olsun sana :mrgreen:
tolga da düşünüyor bi porsiyon köfte ısmarlasam acaba kaç paradır diye:sunny:

karasu da önerebileceğim maden deresi var ama işletme çadıra izin verirmi bilmem, merkezde yani plajda çadırlar var ama daha sezon açılmadı
Bolu mt den iyi günler
Adapazarı Karasuda çadırlı bir gece kamp yapmak istiyoruz . Bolu mt den arkadaşlarla .Müsait çadır kamp alanı varmıdır acaba. Karasu daki arkadaşlardan ricamız olacak . telefonum 0 542 517 47 54 hoşcakalın.

Benim ki sadece fikir amcamınoğlu, Zonguldak da mağara var. Hem bir de zonguldakı hep merak etmişimdir. Sizlere uyar ise pazar günü kaçıp geliriz.
Birde sahil dedim. Şehrin merkezinde Anıtın altına çadır kurun demedim :p

karasu da önerebileceğim maden deresi var ama işletme çadıra izin verirmi bilmem, merkezde yani plajda çadırlar var ama daha sezon açılmadı

Maden deresine girip de haybeye para vermeye gerek yok, ha suyundan havasından bir gün yararlanmak ve dönmek için olabilir.
Bom boş ve kocaman yeşil alanı var. Kapıda sorarlar uygun fiyat yada ikram olursa olur. Yoksa ben onların yerinde olsam direk sahile çadırı atarım.
Mis gibi olur. :cat:

Hocam daha erken havalar biraz daha ısınsın daha iyi olur. Bizimkiler her yaz çadır kurar orada kalır zaten. ozaman belli olur ayarlarız. gezdiririz. yardımcı oluruz.
Bolu mt den iyi günler

Fatih Salim abi cbf150 si ile geldi. Sen hala gelemedin. Hadi gel. Öğlen yemeğine bekliyorum ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar