Eyvallah hocam merakla bekliyorum![]()
Meraba 6 ay önceki BEN,önce ehliyet al sevgilerselam herkese
sıfır cbr125 almak istiyorum, ehliyetim yok. alırken bir sorun çıkar mı ? ehliyeti bir dahaki sınavda alacağım nasipse.
daha önce hiç supersport kullanmadım.
Meraba 6 ay önceki BEN,önce ehliyet al sevgiler)
gp500 aynen ya duramıyoruz gezmeden, bende bir tanede 150 mc var o olmasa şimdiye cbr 25000 km yi geçerdivalla ne yalan söliyim bende kaşıntı ilk aldığımdan beri var
125 cc ye binme zamanımız benimde kardeşiminde çoktan geçti yaş 28 ama malesef nişan girdi araya, şimdide düğün var önümde
Fakat hayalimde ktm 390 duke var, ünideyken öğrenim kredisi almıştım onu bir kapatayım nasip olursa anında alıcam 390 ı inşallah
Sende durumlar nasıl ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
Bu arada geçen kawasaki z800 e artçı oldum, cbf 500 ile de ben kullanarak turladım ivmelenme falan 10 numara. Sonra bizim motora geçince elektrikli bisiklet gibi geldi mübarek ama yinede çok seviyorum cbrı.
Arkadaşlar birşey soracağım. Cbr 125'in 1.000 km'den sonraki bakımı kaç km'de yapılıyor ve değişen, kontrolü yapılan neler var? Yakın zamanda bakım yaptıran varmı? değişen parçalarla birlikte kaç lira ödediler acaba? Cbr125 almayı düşünüyorum. Şuanda Ybr esd var. Niye 250cc almıyorsun diyebilirsiniz. Bizdeki öğrenci işi, az yaksın çok kaçsın mantığıO yüzden soruyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu arada yağ eksiltme/yakma gibi bir problem varmı?
Twin eğer son kasa ( 2011 ve sonrası ) alacaksan ybrden sonra baya iyi gelir sana. Bakımlar 1000-4000-7000-10000.... diye gidiyor. Bendede 2011 mavi ybr esd vardı 0 km almıştım ama diğer 125 liklerden daha güçsüz kaldığı için sinirimi bozuyordu, mondiallere bile ışıklarda geçiliyorduybr nin tek sevmediğim tarafı buydu
Bende de 2012 model var. Şahsen benim ybr iyi gidiyor. Mondiali, cbf'i her türlü tokatlıyorum. Çok ciddiyim uzun yolda denediğim oldu ona dayanarak söylüyorum. Bundan sonra 600 ve üzeri bir motosiklet almadığım sürece servise götürmeyi düşünmüyorum. Yazık günah o kadar paraya. 150 lira az bir para değil. 150 liraya 3 kere bakım yapılır 125-150cc motorlara.
Biji ve hava filtresinin değişmediği bakım 70-90 lira değiştiği bakım 120-150 lira civarı olması lazım. Bakımlar kazık değil, ama bazen bayiler 1.5 saat işçilik kaktırırlar ordan 30-40 artar nadiren. Öğrenci işi diyebilirsin yani![]()
Bende de 2012 model var. Şahsen benim ybr iyi gidiyor. Mondiali, cbf'i her türlü tokatlıyorum. Çok ciddiyim uzun yolda denediğim oldu ona dayanarak söylüyorum. Bundan sonra 600 ve üzeri bir motosiklet almadığım sürece servise götürmeyi düşünmüyorum. Yazık günah o kadar paraya. 150 lira az bir para değil. 150 liraya 3 kere bakım yapılır 125-150cc motorlara.