Gittim, 5 dakika sonra elemanların kampüse girişlerine denk geldim bir tane motorcu göremedim, güvenliğe sordum o da görmemiş.Bu akşam Çankaya Üniversitesi Balgat Kampusu'nde (eski Arı Koleji) olacaklarmış. Zaten üniversite sayfasında da var:
Çankaya Üniversitesi
Ben akşam orada olacağım.
Harley'e gidenlere ufak bir tavsiye, grubun en arkasında gidin. Çünkü grup içinde birbirini geçmek yassah :farao:
O şekilde hani arayı açıp gaz tepkisini deneyebilirsiniz.
O yasak bu yasak derken asi HD ruhunun içine ettiler. Bi tane de fak dı sistım diyen çıkmadır:
Bu arada incek bulvarına götürüyorlar oradan
Kim dedi la yasak dye ben hiç dinlemedim oraları. En arkadan başladım bilerek yavaş yavaş sona doğru soldan bi yapıştırdım ikinci sıraya gelmişim. Ama tabi BMW çok iyi yapmış tek başına kafana göre geziyosun toprağa gir yolda bas hepsini denedim hatta bmw ile harleylerin arasında buldum kendimi tesadüf :cherry:Harley'e gidenlere ufak bir tavsiye, grubun en arkasında gidin. Çünkü grup içinde birbirini geçmek yassah :farao:
O şekilde hani arayı açıp gaz tepkisini deneyebilirsiniz.
O yasak bu yasak derken asi HD ruhunun içine ettiler. Bi tane de fak dı sistım diyen çıkmadır:
Bu arada incek bulvarına götürüyorlar oradan
Gerçekten çok güzel olur. Yarın gidip bakmayı düşünüyordum, yoksa boşu boşuna gitmemiş olurum![]()
Shoei satılmıyor heralde ankarada![]()
Yeni üye oldum. Mesajları ve toplanma/gezme yazılarını takip ederek elimden geldikçe katılmaya çalışacam. Kazasız sürüşler.
Hoşgeldiniz ama biraz kendinizi tanıtırsanız seviniriz. Keyifli sürüşler.
Yasak masak dediler ama herkes birbirini solladı arada![]()
Yeni üye oldum. Mesajları ve toplanma/gezme yazılarını takip ederek elimden geldikçe katılmaya çalışacam. Kazasız sürüşler.
harleyci grubu cumartesi protokol yolunda ulusan ın ordan geçerlerken gördüm. plakaları turuncuydu. yabancı bi grup galiba.