[Ankara - MT]

Gerçekten çok güzel olur. Yarın gidip bakmayı düşünüyordum, yoksa boşu boşuna gitmemiş olurum :)

arkadaş kaç yıldır motora biniyorum bugunkü kadar trafige takıldığım olmamıştı ya.akşam 6.30 suları,aşti kızılay yolu.kaç dk da gittim bilmiyorum ama dur kalk yüzünden debriyaja basmaktan elim ağrıdı :cyclopsan bi daha mı tövbee :)

Beyler birazdan bilkente geçiyoruz, ordan saat 13 de harleye geçicez turan güneş bulvarında, bekleriz

Harley'e gidenlere ufak bir tavsiye, grubun en arkasında gidin. Çünkü grup içinde birbirini geçmek yassah :farao:
O şekilde hani arayı açıp gaz tepkisini deneyebilirsiniz.
O yasak bu yasak derken asi HD ruhunun içine ettiler. Bi tane de fak dı sistım diyen çıkmadı :pr:

Bu arada incek bulvarına götürüyorlar oradan

Harley'e gidenlere ufak bir tavsiye, grubun en arkasında gidin. Çünkü grup içinde birbirini geçmek yassah :farao:
O yasak bu yasak derken asi HD ruhunun içine ettiler. Bi tane de fak dı sistım diyen çıkmadı :pr:

Yasak masak dediler ama herkes birbirini solladı arada :)

Motosikleti
VFR1200X

Kim dedi la yasak dye ben hiç dinlemedim oraları. En arkadan başladım bilerek yavaş yavaş sona doğru soldan bi yapıştırdım ikinci sıraya gelmişim. Ama tabi BMW çok iyi yapmış tek başına kafana göre geziyosun toprağa gir yolda bas hepsini denedim hatta bmw ile harleylerin arasında buldum kendimi tesadüf :cherry:

Shoei satılmıyor heralde ankarada :D

Ben shoei kaskimi HONDA BORA dan almistim. HONDA BORA'dan Tansu bey ile gorusursen ellerinde yoksa bile sana mutlaka yardimci olacaktir...ben motosiklet icin aksesuat siparisi vermistim wllerinde yoktu 2 gun sonra malzemeler hazirdi...Honda Bora dan ben cok memnunum..

o kadar zamanım yok maalesef, Izmire geri dönmem gerekiyor. Pazartesi gidip bakayım, ellerinde yoksa Izmirden halletmeye çalışıcam artık. Ilginize teşekkür ederim.

Yeni üye oldum. Mesajları ve toplanma/gezme yazılarını takip ederek elimden geldikçe katılmaya çalışacam. Kazasız sürüşler.

harleyci grubu cumartesi protokol yolunda ulusan ın ordan geçerlerken gördüm. plakaları turuncuydu. yabancı bi grup galiba.

arkadaşkar eşimin herkese tekrar selami var...doktor hanimda insaallah ulasmistir dedi..bende merak etme ulasmistir dedim ve burada paylasmak istedim..:):):)
bu arada
KASK konusundaki link aşağidadir.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/113642-kask-konusu.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar