[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.
evet arkadaşlar,dün akşamki toplantıda,bu pazar günü,daha önce de yazdığım gibi mersin'in üst tarafında muhtarın yerine gitmeye karar verilmiştir.
tahmini gidiş mesafesi:100 km.
buluşma yeri:mersin tarafı MOLA TESİSLERİ
buluşma saati:9.30
kesin hareket saati:10.00
geleceklerin sayısı,gideceğimiz yere bilgi verilmesi açısından önemlidir.lütfen gelecekler kendisini eklesinler.
1-ben ve eşim
2-koluman muzaffer ve eşi
3-gürsel ve eşi
4-yusuf ve ?
5-küçük yusuf ve ibrahim
6-vfr murat
7-burak cingiz
8-
9-
10-

günaydın ADANA MT.
evet arkadaşlar,dün akşamki toplantıda,bu pazar günü,daha önce de yazdığım gibi mersin'in üst tarafında muhtarın yerine gitmeye karar verilmiştir.
geleceklerin sayısı,gideceğimiz yere bilgi verilmesi açısından önemlidir.lütfen gelecekler kendisini eklesinler.
1-ben ve eşim
3-gürsel ve eşi
4-yusuf ve ?
5-küçük yusuf ve ibrahim
6-vfr murat
7-burak cingiz
8-fatih-gurubun en genci
9-
10-

beni yazmayı unutmayın lütfen.bi dahaki sefere.

Adana İl Temsilcisi
1-ben ve eşim
3-gürsel ve eşi
4-yusuf ve ?
5-küçük yusuf ve ibrahim
6-vfr murat
7-burak cingiz
8-fatih abi
9-
10-

beni yazmayı unutmayın lütfen.bi dahaki sefere.

fatih abi motoru çıkarmak için yardım gerekirse haber et gelelim g yaz gerisini anlarız abi damlarız oraya :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:50 ----------

fatih abi bak fazer in virajlarda nekadar yatırılabildiğine dair bir fikir olsun diye bu video yu izlemeni tavsiye ederim :cat:

Gunaydin Arkadaslar,Keyifli bir toplantiydi,uzun sureden sonra bahcede oturmak iyi geldi...:cat:

1-ben ve eşim
3-gürsel ve eşi
4-yusuf ve ?
5-küçük yusuf ve ibrahim
6-vfr murat
7-burak cingiz
8-fatih abi
9-Gokmen ve ?
10-

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------

Kesin tatilini uzatmistir...::145::

Günaydın millet :rendeer: Oğuzu gören oldu, bir rivayete göre kampa gitmişti :mrgreen:

Herkese Selamlar,

Kampa gittik, o kadar iyi geldi ki anlatamam, geri dönüş gerçekten zordu:) , ben iznimi uzatacaktım fakat eşim ayarlayamadı, bu hafta sonu tekrar gitmeyi düşünüyoruz,

pc şuan serviste, sonra birkaç resim ve detay bilgisi asarım,

Herkese Selamlar,

Kampa gittik, o kadar iyi geldi ki anlatamam, geri dönüş gerçekten zordu:) , ben iznimi uzatacaktım fakat eşim ayarlayamadı, bu hafta sonu tekrar gitmeyi düşünüyoruz,

pc şuan serviste, sonra birkaç resim ve detay bilgisi asarım,

Sizi cani gönülden teprik ediyorum :thumleft: ::alkiis::

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------

fatih abi motoru çıkarmak için yardım gerekirse haber et gelelim g yaz gerisini anlarız abi damlarız oraya :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:50 ----------

fatih abi bak fazer in virajlarda nekadar yatırılabildiğine dair bir fikir olsun diye bu video yu izlemeni tavsiye ederim :cat:

Fatih abi, sen yinede bunu deneme :wiinkk:

Adana İl Temsilcisi
Kampa gittik, o kadar iyi geldi ki anlatamam, geri dönüş gerçekten zordu:)
oğuz denize girdiniz mi,su sıcaklığı nasıldı?

BİLGİ
arkadaşlar,oğuza önerdiğim AKÇAKIL KAMPİNG'in tatil fiyatları ile ilgili istediğim mail geldi.düşünen arkadaşlara:

Bora Bey Merhaba ,

Öncelikle Mailinize geç cevap verebildiğim için özür dilerim…

Odalarımızda yaz fiyatımız 2 kişi + kahvaltı dahil (Serpme Kahvaltı) 160 TL ‘ dir… 2 oda toplam 320 TL olmaktadır…

Hafta içi gelmeniz takdirde indirim yapma olasılığımız mevcuttur…

Tesisimizde 1.sınıf Alakart Restaurantımız mevcuttur.Günlük Balık çeşitlerimiz ve et çeşitlerimizle hizmet vermekteyiz.
Not : Öğle ve akşam yemeği oda fiyatına dahil değildir..Bilginize..

Sizi cani gönülden teprik ediyorum :thumleft: ::alkiis::

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------

Fatih abi, sen yinede bunu deneme :wiinkk:

bencede denemesin muzaffer abi Türkiye asfaltları malumunuz :cherry: ben sadece nekadar yatırılabildiğine dair fikir vermek istedim :queen:

oğuz denize girdiniz mi,su sıcaklığı nasıldı?

BİLGİ
arkadaşlar,oğuza önerdiğim AKÇAKIL KAMPİNG'in tatil fiyatları ile ilgili istediğim mail geldi.düşünen arkadaşlara:

Bora Bey Merhaba ,

Öncelikle Mailinize geç cevap verebildiğim için özür dilerim…

Odalarımızda yaz fiyatımız 2 kişi + kahvaltı dahil (Serpme Kahvaltı) 160 TL ‘ dir… 2 oda toplam 320 TL olmaktadır…

Hafta içi gelmeniz takdirde indirim yapma olasılığımız mevcuttur…

Tesisimizde 1.sınıf Alakart Restaurantımız mevcuttur.Günlük Balık çeşitlerimiz ve et çeşitlerimizle hizmet vermekteyiz.
Not : Öğle ve akşam yemeği oda fiyatına dahil değildir..Bilginize..

Başkanım,
Tam algılayamadım.
2 Kişilik bir odanın kahvaltı dahil fiyatı 160 TL. Olarak mı anlamalıyız.

Adana İl Temsilcisi
Eevet,aynen öyle.hafta sonu için,hafta arası biraz daha indirimli olur deniyor.

Bora abi, Akçakıl'daki ilgili Tarkan bey ile görüştüm,2013 fiyatı için maildeki bilgiyi verdi fakat bu ay 125₺ fiyat uyguladıklarını, biz kalırsak 2 kişi kahvaltı dahil 100₺ ye kalabileceğimizi iletti, odalar suntalam, dışardan daha sıcak bu nedenle biraz sürüngenli :) alanda ateş yakılmasına hiçbir sebeple izin verilmiyor, asıl kullanım amacı karavan kampı, çadır için küçük bir alan var, mekan olarak 10 numara ama benim kamp anlayışıma aykırı,

boğsak kamp alanının yönetimi el değiştirmiş, fiyatlar çadır 35 ₺, her şey serbest, kendi çadırın ile kalırsan kaç para öğrenemedim,

Erdemli'deki Gökova çamlığında çadırınla 17₺ günlük su duş wc mevcut, fakat wcler pek temiz değil, ortam genel olarak temiz ve sakin,

su sıcaklığı ise, ilk girişte biraz serin geliyor ama iki bira içince koşarak girilecek seviyede, Ayazma ve Güneyli de denize girmiş biri olarak sıcak bile diyebilirim,

Bu hafta sonu Erdemli Göktepe de kalmayı düşünüyoruz,

Adana İl Temsilcisi
oğuz orası da çok sıcak oluyor ve denizinin girişi kocaman taşlarla kaplı.

GÜNCEL
1-ben ve eşim
3-gürsel ve eşi
4-yusuf ve ?
5-YBR yusuf ve ibrahim
6-vfr murat
7-burak cingiz
8-fatih abi
9-R6 fatih (fatihler karışmasın diye :wiinkk:)
10-
11-

oğuz orası da çok sıcak oluyor ve denizinin girişi kocaman taşlarla kaplı.

GÜNCEL
1-ben ve eşim
3-gürsel ve eşi
4-yusuf ve ?
5-YBR yusuf ve ibrahim
6-vfr murat
7-burak cingiz
8-fatih abi
9-R6 fatih (fatihler karışmasın diye :wiinkk:)
10-Mesut
11-

kısmet olursa bende varım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar