[Adana - MT]

günaydınlar sıcak Adanamın sıcak motorcuları...
Hepinize keyifli bir hafta sonu dilerim... :rendeer:

günaydın dostlar,muhtarla konuştum,rezervasyon tamam.SAAT 10 DA MARŞA BASILIR.
SON HATIRLATMA
buluşma yeri:mersin tarafı MOLA TESİSLERİ
buluşma saati:9.30
kesin hareket saati:10.00

buluşma yerimizde güneş olacağı için çok sıcaklıyoruz, o nedenle rica ediyorum ilk gelenler gölge bir yerde beklesinler genelde durduğumuz yerin arka tarafı var orası gölge oluyor,yoksa hareket edene kadar pişiyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:18 ----------

çarşamba toplantısına gelirseniz,size hondanın motosiklet eğitim cd.sini verebilirim.

Çok teşekkür ederim gelmeyi çok isterdim ama malesef şu an gelebileceğim bi motosikletim yok bora abi :/

Gunaydin dostlar.
motosiklet teorisi kitabini D&R da bulabilirsin. Ellerinde yoksa bile getiriyorlar.
yarin geziye gidecek dostlara iyi eglenceler...

harika bir gezi,harika resimler bi o kadarda harika olan en büyük cim bom tüm camiaya şampiyonluk kutlu olsun,

Bugünkü geziye katılan bütün arkadaşlara çok teşekkürler.En güzelide kazasız belasız bir gezi olmasıydı.Bütün motor severlere iyi geceler diliyorum...

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.hepinize iyi bir hafta olsun.
galatasarayın şampiyonluğu kutlu olsun.

Herkese hayırlı haftalar diliyorum, Ayrıca Galatasarayı tebirk ediyorum :rendeer:

Gezi bir harikaydı, son anda rüzgar çıkmasa kusursuz olacaktı :cat: katılan ve emeğe geçen herkese teşekkür ederim :rendeer: Katılamayanlarada inşallah bir dahaki seferde beraber olma dileğimle :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar