[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
GÜNCEL
geleceklerin sayısı,gideceğimiz yere bilgi verilmesi açısından önemlidir.lütfen gelecekler kendisini eklesinler.
1-ben ve eşim
2-koluman muzaffer ve eşi
3-gürsel ve eşi
4-yusuf ve ?
5-YBR yusuf ve ibrahim
6-vfr murat
7-burak cingiz
8-fatih abi
9-R6 fatih (fatihler karışmasın diye :wiinkk:)
10-mesut
11-

Şuan Osmaniye/Fakıuşağı'nda (Üniversitenin kurulu olduğu yer) benim kaldığım apartın önüne (Rüya Apart) 5 tane racer tipi motorcu geldi.
Park ettiler biraz konuştular, CJ model bir Jeep marka Jip de geldi, biraz durdular ama şuan görünmüyorlar, motosikletler burada hâlâ.

Aşağı indim, konuşacaktım ama konuşamadım. :pale: Gitmişler.

Bir tanesi 01 YZ 9** gibi bir plakaydı. Yanlış olabilir. Yeşil renk bir motor. İlk geldiklerinde yeşil motorun arka kısmına bakıyorlardı, birşey olmuş sanırım.
Az önce motosikletleriyle birlikte 5'i de gitti.

Konuşacaktım da çekindim. :)

Resim de çektim;

020520131471_zps3adc5160.jpg

Burada 4 motor var da, sonradan bir tane daha geldi.

Bakalım motorların sahibi buradan çıkacak mı?... :mrgreen:

Merhaba arkadaşlar,
Cumanız mübarek olsun.

Hafta sonu gezisine katılamayacağım kesinleşti.
Sizlere iyi bir hafta sonu diliyorum.

Gunaydin Arkadaslar...:rendeer:

Baskanim daha onceki listeye adimi yazmistim,gozden kacmis sanirim:bounce:Ya da ayan oldu...sizinle beraber MOLA'dan diil de Erdemli'den katilacagim buyuk ihtimal:thumleft:Ola ki aksi bi durum olursa haber veririm...

GÜNCEL
geleceklerin sayısı,gideceğimiz yere bilgi verilmesi açısından önemlidir.lütfen gelecekler kendisini eklesinler.
1-ben ve eşim
3-gürsel ve eşi
4-yusuf ve ?
5-YBR yusuf ve ibrahim
6-vfr murat
7-burak cingiz
8-fatih abi
10-mesut
11-

Adana İl Temsilcisi
Hafta sonu gezisine katılamayacağım kesinleşti.Sizlere iyi bir hafta sonu diliyorum.
tüh,üzüldüm.

GÜNCEL
1-ben ve eşim
3-gürsel ve eşi
4-yusuf ve ?
5-YBR yusuf ve ibrahim
6-vfr murat
7-burak cingiz
8-fatih abi
10-mesut
11-gökmen ve?
12-

Baskanim daha onceki listeye adimi yazmistim,gozden kacmis sanirim:bounce:Ya da ayan oldu...sizinle beraber MOLA'dan diil de Erdemli'den katilacagim buyuk ihtimal:thumleft:Ola ki aksi bi durum olursa haber veririm...
aynen öyle.hallettim gökmenim.yalnız bizim rotamız erdemliden değil.otobandan normal mersin sahil yoluna çıktıktan sonra ilk ışıklardan sağa dönülecek diye hatırlıyorum.gürsel daha iyi biliyor.

daha önce birkaç resim asarım demiştim ya buyrun,

çok resim var ama benim pc serviste, geçici pc ile idare ediyorum gezi raporuna çevirmeyeyim sayfayı :)

hafta sonu yüksek ihtimalle yine çadır açacağız, bu nedenle geziye gidecek arkadaşlara iyi sürüşler dilerim.

yarın için yol yapmak isteyen olursa ben müsaitim,

görüşmek üzere...

oğuz gelecek mi acaba,ses seda çıkmadı.:silent:

abi, tam mesajı astım senin mesajı gördüm :)
durum yukarıdaki gibi yane ...

Başkanım, buluşma yerimizde güneş olacağı için çok sıcaklıyoruz, o nedenle rica ediyorum ilk gelenler gölge bir yerde beklesinler genelde durduğumuz yerin arka tarafı var orası gölge oluyor,yoksa hareket edene kadar pişiyoruz :mrgreen:

Bir tanesi 01 YZ 9** gibi bir plakaydı. Yanlış olabilir. Yeşil renk bir motor. İlk geldiklerinde yeşil motorun arka kısmına bakıyorlardı, birşey olmuş sanırım.
Az önce motosikletleriyle birlikte 5'i de gitti.

Konuşacaktım da çekindim. :)

Resim de çektim;

http://i1273.photobucket.com/albums/y410/MeliksahMELO/020520131471_zps3adc5160.jpg

Burada 4 motor var da, sonradan bir tane daha geldi.

Bakalım motorların sahibi buradan çıkacak mı?... :mrgreen:

Enee melikşah burdaymış :) Meriç ben ( Okü Makine Müh. ) :cat:
Aynı kafadan olduğumuzu bilmiyordum bak muhabbeti koyulaştıralım seninle şu motosiklet işlerinde ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:57 ----------

Bu arada abilerim Adana'da motosiklet kitabı bulabileceğim bir mağaza ve ya satış noktası biliyor musunuz ? Bir kaç yere baktım bulamadım. (Örn: Motosiklet Teorisi Kitabı)

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar,muhtarla konuştum,rezervasyon tamam.SAAT 10 DA MARŞA BASILIR.
SON HATIRLATMA
buluşma yeri:mersin tarafı MOLA TESİSLERİ
buluşma saati:9.30
kesin hareket saati:10.00

buluşma yerimizde güneş olacağı için çok sıcaklıyoruz, o nedenle rica ediyorum ilk gelenler gölge bir yerde beklesinler genelde durduğumuz yerin arka tarafı var orası gölge oluyor,yoksa hareket edene kadar pişiyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:18 ----------

abilerim Adana'da motosiklet kitabı bulabileceğim bir mağaza ve ya satış noktası biliyor musunuz ? Bir kaç yere baktım bulamadım. (Örn: Motosiklet Teorisi Kitabı)
çarşamba toplantısına gelirseniz,size hondanın motosiklet eğitim cd.sini verebilirim.

günaydınlar vede hayırlı sabahlar adanamızın en güzel motor severlerine.:flower::thumleft:

Günaydın gençler :mrgreen:
Başkanım, muhtarla konuştuğuna göre Menü de neler var bir sayabilirmisin :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar