100'lük Motorumla Kapıkaya Kanyonu ve Varda Köprüsü

Bu pazar geçen haftalarda [ADANA-MT] ekibinin gezmiş olduğu karaisalı taraflarındaki Kapıkaya Kanyonu'nu görmeye gittim.Bu kanyon aynı zamanda meşhur varda köprüsüne yakın.Geçen sene sonlarına doğru varda köprüsünün oralara gitmiştim (bkn:gezi yazısı) ancak oaralarda bir kanyon olduğunu bilmiyordum işte bir kaç hafta önce öğrenincede gidip görmeliyim dedim ve gittim.Bu forum sayesinde işte adanamda nerelere gidebilirim onuda öğrenmiş oluyoruz.bir kaç hafta önce yaptığım Adana'da Kaleler gezisini (bkn:gezi yazısı )de yine takendy (oğuz) abimizin yapmış olduğu bir geziydi ondan ilham aldık.Neyse girizgah uzun oldu.
Öncelikle İşte Rotam:
kap%25C4%25B1kaya-rota1.jpg
kap%25C4%25B1kaya-rota2.jpg

ve fotolar...
açı güzel olmasada uzaktan kanyon..
SAM_0671.JPG

her yazdığım gezi yazısında hep biri çıkar motosiklet nerde onun resmi yokmu diye soru sorardı oysa ben sadece manzarayı çekmekle meşgul olurdum motoru resimlere koymak aklıma gelmezdi ama bu sefer motorun gözüktüğü resimler biraz fazla olabilir.motorum iyi hoşta artık yetmiyor 33.000 km'de vazifesini fazlasıyla yaptı bana göre..
SAM_0811.JPG

SAM_0673.JPG

SAM_0675.JPG

kanyon girişi ve kanyondan fotolarla devam edelim..

SAM_0675.JPG

SAM_0810.JPG

SAM_0677.JPG

SAM_0680.JPG

SAM_0681.JPG

SAM_0682.JPG

SAM_0685.JPG

SAM_0688.JPG

SAM_0690.JPG

SAM_0696.JPG

SAM_0709.JPG

damlaya damlaya göl olurmu bilinmez ama böyle şeyler olabiliyor..

SAM_0715.JPG

SAM_0728.JPG

yalnız olunca ve makinanın tripodu olmayınca makinayı koyacak uygun taş fazla olmayınca işte çekilen resimlerde böyle oluyor..:)
SAM_0737.JPG

SAM_0740.JPG

SAM_0742.JPG

SAM_0759.JPG

SAM_0761.JPG

SAM_0771.JPG

SAM_0787.JPG

SAM_0800.JPG

SAM_0807.JPG

kanyonu gezdim hatta suyun ortasındaki taşlıklarda bir süre uzandım yok yok resmen uyudum..uyandıktan sonrada hala zaman vardı geçen sene görmüştüm ama tekrar varda köprüsüne gitmeye karar verdim..
SAM_0818.JPG

SAM_0816.JPG

SAM_0825.JPG

SAM_0828.JPG

SAM_0829.JPG

buranın sahipleri burayı bir kaç ayda yıkılacağını devletin buralara kamelyalar ve kır gazinosu gibi tesislerin yapılacağını söyledi.yer köprünün oralar da baya değişmiş geçen seneye göre hala devam ediyor değişmeye..
SAM_0831.JPG

SAM_0833.JPG

sıkmamızı ve çayımızı götürdük varda köprüsü ve muhteşem doğa eşliğinde..biraz kalabalıktı işte halbuki sessizlik çok daha iyi gelirdi bana..
SAM_0834.JPG

oradayken iki üç tren geçişine şahit oldum ve onlarıda fotoğrafladım..
SAM_0838.JPG

SAM_0842.JPG

SAM_0845.JPG

ve raporumuz burda biter...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gezi işi, motosikletin hacminden ve modelinden ziyade yürek ve istek işidir. Ama tabii ki uzun yolu, uzun yola elverişli bir motosikletle yapmak işin ideal tarafıdır. Güzel bir gezi yapmışsınız. :cat: Paylaşım için teşekkürler. İnşallah daha iyi bir motosikletle daha güzel geziler de gerçekleştirir ve bizlerle paylaşırsınız.

motoru küçük yüreği büyük arkadaş ,yapmış olduğun gezi çok kişiye örnek olacak bir gezi ,bu yapmış olduğun gezi için seni tebrik ederim ,gezilerinin devamını dilerim.sayende görmediğimiz yerleri gördük.teşekkürler vede saygılar...

motoru küçük yüreği büyük arkadaş ,yapmış olduğun gezi çok kişiye örnek olacak bir gezi ,bu yapmış olduğun gezi için seni tebrik ederim ,gezilerinin devamını dilerim.sayende görmediğimiz yerleri gördük.teşekkürler vede saygılar...
teşekkür ve saygılar bizden hocam...
Allah kazasiz belasiz nice geziler nasip etsin cok guzelmis.

teşekkürler, amin.. inşallah çok daha güzelleri nasip olur bize size ve onlara...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar