- Konu Yazar
Bu pazar geçen haftalarda [ADANA-MT] ekibinin gezmiş olduğu karaisalı taraflarındaki Kapıkaya Kanyonu'nu görmeye gittim.Bu kanyon aynı zamanda meşhur varda köprüsüne yakın.Geçen sene sonlarına doğru varda köprüsünün oralara gitmiştim (bkn:gezi yazısı) ancak oaralarda bir kanyon olduğunu bilmiyordum işte bir kaç hafta önce öğrenincede gidip görmeliyim dedim ve gittim.Bu forum sayesinde işte adanamda nerelere gidebilirim onuda öğrenmiş oluyoruz.bir kaç hafta önce yaptığım Adana'da Kaleler gezisini (bkn:gezi yazısı )de yine takendy (oğuz) abimizin yapmış olduğu bir geziydi ondan ilham aldık.Neyse girizgah uzun oldu.
Öncelikle İşte Rotam:
ve fotolar...
açı güzel olmasada uzaktan kanyon..
her yazdığım gezi yazısında hep biri çıkar motosiklet nerde onun resmi yokmu diye soru sorardı oysa ben sadece manzarayı çekmekle meşgul olurdum motoru resimlere koymak aklıma gelmezdi ama bu sefer motorun gözüktüğü resimler biraz fazla olabilir.motorum iyi hoşta artık yetmiyor 33.000 km'de vazifesini fazlasıyla yaptı bana göre..
kanyon girişi ve kanyondan fotolarla devam edelim..
damlaya damlaya göl olurmu bilinmez ama böyle şeyler olabiliyor..
yalnız olunca ve makinanın tripodu olmayınca makinayı koyacak uygun taş fazla olmayınca işte çekilen resimlerde böyle oluyor..
kanyonu gezdim hatta suyun ortasındaki taşlıklarda bir süre uzandım yok yok resmen uyudum..uyandıktan sonrada hala zaman vardı geçen sene görmüştüm ama tekrar varda köprüsüne gitmeye karar verdim..
buranın sahipleri burayı bir kaç ayda yıkılacağını devletin buralara kamelyalar ve kır gazinosu gibi tesislerin yapılacağını söyledi.yer köprünün oralar da baya değişmiş geçen seneye göre hala devam ediyor değişmeye..
sıkmamızı ve çayımızı götürdük varda köprüsü ve muhteşem doğa eşliğinde..biraz kalabalıktı işte halbuki sessizlik çok daha iyi gelirdi bana..
oradayken iki üç tren geçişine şahit oldum ve onlarıda fotoğrafladım..
ve raporumuz burda biter...
Öncelikle İşte Rotam:
ve fotolar...
açı güzel olmasada uzaktan kanyon..
her yazdığım gezi yazısında hep biri çıkar motosiklet nerde onun resmi yokmu diye soru sorardı oysa ben sadece manzarayı çekmekle meşgul olurdum motoru resimlere koymak aklıma gelmezdi ama bu sefer motorun gözüktüğü resimler biraz fazla olabilir.motorum iyi hoşta artık yetmiyor 33.000 km'de vazifesini fazlasıyla yaptı bana göre..
kanyon girişi ve kanyondan fotolarla devam edelim..
damlaya damlaya göl olurmu bilinmez ama böyle şeyler olabiliyor..
yalnız olunca ve makinanın tripodu olmayınca makinayı koyacak uygun taş fazla olmayınca işte çekilen resimlerde böyle oluyor..
kanyonu gezdim hatta suyun ortasındaki taşlıklarda bir süre uzandım yok yok resmen uyudum..uyandıktan sonrada hala zaman vardı geçen sene görmüştüm ama tekrar varda köprüsüne gitmeye karar verdim..
buranın sahipleri burayı bir kaç ayda yıkılacağını devletin buralara kamelyalar ve kır gazinosu gibi tesislerin yapılacağını söyledi.yer köprünün oralar da baya değişmiş geçen seneye göre hala devam ediyor değişmeye..
sıkmamızı ve çayımızı götürdük varda köprüsü ve muhteşem doğa eşliğinde..biraz kalabalıktı işte halbuki sessizlik çok daha iyi gelirdi bana..
oradayken iki üç tren geçişine şahit oldum ve onlarıda fotoğrafladım..
ve raporumuz burda biter...