maksat bilgilendirme olsun... :
*yeni aldığım driftle 2 günde 300 km yol yaptım.uzun yolda gidişi gayet güzel.hız 110 da 7.000 120 de 8.000 devirde gayet rahat gidiyo ama bu hızlar nerdeyse son gaz olduğu için biraz fazla yakması normal ama yine de zorlanması yok yani..
*motorun hızlanması,torku cidden iyi.eğer hız veya yarış meraklısıysanız 125 cc lik motorları drag da falan çok rahat tokatlarsınız ( denenmiştir

)
*biraz aşağı eğim de 130 u da görüyo bence bu motor için takdir edilesi bir hız...
*tork demişken bugun 2 kişi motorda giderken arabanın birine atarlanmam yüzünden 2 ye geçişi biraz devirli yaptım ve resmen ön kaldırdı şaşırdım dogrusu

*ön fren gayet sağlam ama arka fren biraz düzensiz gibi.zamanla gevşeme geç kavrama yapabiliyo,kontrol etmek gerek.
*lastikleri hakkında farklı görüşler var.bence fena değil.uzun yolda tatlı virajları 110 120 ile gayet iyi alıyo.ıslak yolda denemedim bilmiyorum..
*kıvraklığını ybr ile karşılaştırırsam biraz geride gibi ama şehir içi kullanımda sıkıntı yaşamadım henüz.
*motor sesi biraz gürültülü geliyor bana ,özellikle gazı kestiğinde motor freniyle giderken ön çamurluk mu titriyodur nedir orası biraz rahatsz edici ama çin malı diye maruz görülebilir.
*farlar, aydınlatması güzel,özellikle uzunlar sellektör için gayet dikkat çekici
*kendi motorum beyaz diye söylemiyorum ama grisi falan hiç çekici durmuyo bence.kırmızıyı merak ediyorum ama beyaz 10 numara.
*süslemeye yönelik modifiyeler ABARTILMADIĞI sürece gayet yakışıyo.
*kafalık çok şık ama biraz daha büyük olabilirdi belki tur camı gibi bişey takılırsa rüzgarı kesmede de iyi olabilir ama orjinalde rüzgar maruziyeti biraz fazla.
*ne kadar dayanır bilmem bakım yaptırmak önemli gerisini zaman gösterecek..
**şimdilik edindiğim görüşler bu kadar.faydalı olması dileğiyle.herkese iyi sürüşler.saygılar....