[Ankara - MT]

Motosikleti
VFR1200X
En son turgay, polat ve ben saat 2 ye kadar parkta muhabbetin dibine vurduk anca eve geldim :cherry:

Yeni ve de çekingen arkadaşlar; bizim toplaşmalar ''buluşma '' ya da ''organizasyon'' denilen türden olmuyor normal bir kaç arkadaşınızla akşamüstü görüşüp laflayacakmışsınız gibi düşünün illa birkaç gün önceden haberim olsun organize olsun hazırlanayım gideyim tüm akşam birlikte zaman geçirelim diye de bir şey yok, işi olmayan müsait olan gelir 10 dk uğrar gider ya da bizim gibi 2'ye kadar takılır kasacak bir şey yok .

Dün kapıda kaldım haberim olsa bende gelirdim hem tanışmış olurdum :) takipdeyim birdahakine yanınızdayım

Verilen adrese de gitmeyi dusundum de saat gec olmustu.bi dahakine plani ayni gunden degilden bi sonraki gun icin yaparsak daha guzel bi katilim olur diye dusunuyorum.. Saygilar

turgayın da dediği gibi bizimki anlık oldu, hatta anlık değil öğlenden lafı edildi...genellikle şehir içi buluşmaları maksimum katılımın amaçlandığı değil, müsait olanlar gelsin ekseninde oluyo...randevulaşma olmasa bile eskiden tanışık olanların bir "nerdesin la" telefonuna bakıyo toplaşma

Motosikleti
VFR1200X
Topacı görenlerin hayatından en az 5 dakika israf oldu. Neyse ki çincemiz biraz daha gelişti..

ben de etlikten odtu ye gitcem diye çıktım arkadaşla dönüşü kaçırmışız bi gölbaşı gördük geldik :) bende bi 60 km yaptım galiba bugun :)

Ah ulan Rıza bu hallere düşecek adam mıydın sen ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-cirkinimi-satiyorumm-123146649/detay

Adam bildigin apaciymis sanki, maden satacaktin niye aldin birader demek istiyorum bu arkadasa, hos bizim makseli de satiyomus, uzuldum valla, daha motoru dogru durust kullanamamisti da.

Ah ulan Rıza bu hallere düşecek adam mıydın sen ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-cirkinimi-satiyorumm-123146649/detay

Vicdanın rahat mı? Rıza bak senin yüzünden ne hallere düşmüş, kötü yollara düşmüş. Elden ele, elden ele :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam araba alacağımış olum...makseli niye satıyo...?

makseli nin borcu var dı ev sahibi müteaahide, yeni motoru görünce cozutma fiili ile karşılaşma durumundan dolayı oldu

Vicdanın rahat mı? Rıza bak senin yüzünden ne hallere düşmüş, kötü yollara düşmüş. Elden ele, elden ele :mrgreen:

Aldığımda pembe jant şeritli depo üstü stickerlı çakarlı bir haldeydi hamama götürüp tövbe ettirip arındırdım ,şimdi de bitirim alemine düşmüş , halbuki dosta gidecek türden bir kardaşımızdı =(

Motosikleti
VFR1200X
Aldığımda pembe jant şeritli depo üstü stickerlı çakarlı bir haldeydi hamama götürüp tövbe ettirip arındırdım ,şimdi de bitirim alemine düşmüş , halbuki dosta gidecek türden bir kardaşımızdı =(

Deniz feneri gibi çakar lambaları ve pavyon gibi gösterge paneli vardı da kimse sana diyemediydi. Gideceği yol belliydi :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar