[Ankara - MT]

Akşamına gelirim ama 10 da anca gelebilirim mekana. O saate de siz dağılırsınız büyük ihtimal.

Onu yapacam az kaldı da, tatil dediler yarına....

valla ben oturabilirim sıkıntı olmaz..gelmeden tel açarsın...ama turgay sen ve benden başka kimseden ses çıkmadı...ama ben gitmeyi düşünüyorum, dileyen takılsın...

Yarın tatil yahu 10'da dağılmayız , ben de anca 7.30 gibi falan oralarda olurum , bi lezzet şöleni yaparız iyi olur .

hacı o zaman yemek için seni bekliyorum ben...benim de anca 7:30 u bulur 8 e doğru da sarkabilir...

Avşamına bende gelirim ama ne kadar dururm bilmem 10 dakka olmasada bi yarım saat falan dururm herhal :wiinkk: :queen:

şimdi bir liste yapalım öyleyse genşler;

1-)Erro
2-)Trgy
3-)GaCCaLL+1(istanbuldan misafir vardır)
3.5-) 10dklık da olsa Syanur
4-)?

Edit:
Bayadır fotoğraf koymuyordum buralara,
her ne kadar bir Bonneville olmasada Enduro olmasından tevellit;

P3254000_Snapseed-X2.jpg

IMG_1428_Snapseed-X2.jpg

8688476609_dbc3b66734_b.jpg

0424131410a_zps79cb7ce4.jpg

1-)Erro
2-)Trgy
3-)GaCCaLL+1(istanbuldan misafir vardır)
3.5-) 10dklık da olsa Syanur
4-)?

Çok çalışıyon da okuma yetini yitirecek kadar da çalışma be evladım. Ne çektin şu devleti kurtacam diye be, ne çektin benim mesajlarıma laf sokacan diye be.... :)

10 dkka mı yazmışım ben bak bakayım be evladım :mrgreen:

İlkin nereye park edelim o zaman beyler??
Yemek olayına kimler dahil olacak??
benim olay mahalline intikalim 18.30 dur.

Çok çalışıyon da okuma yetini yitirecek kadar da çalışma be evladım. Ne çektin şu devleti kurtacam diye be, ne çektin benim mesajlarıma laf sokacan diye be.... :)

10 dkka mı yazmışım ben bak bakayım be evladım :mrgreen:

cigarayı bıraktık la o kadar kafa döngüsü olur..

olmadı başlıyacaz tekrardan baksana performans düşüklüğü var çenemde..

İlkin nereye park edelim o zaman beyler??
Yemek olayına kimler dahil olacak??
benim olay mahalline intikalim 18.30 dur.

hacı ben düveroğluna gidecem ilkin turgay panpayla...aksilik olmazsa 8 de parkta oluruz..arabayla gelebileceğim için gözlerin benim motoru görmezze telaşlanma hemen:)

Ben gelmiyorum dedim ama erken gideceksen gelirim. 6. 30 gibi okuldan cikip gelirim oraya. Savurmada felan yemek yiyebilirim.

Ulan iyi ki çalışıyoruz dedik,olayı 867. yunusgil buluşmasına çevirdiniz be, yürüyün gidin işiniz yok mu, ben yarın da muhtemelen biraz çalışıcam, yarım gün olabilir. O Düveroğlu lahmacunlarında ve de özellikle acılı ezme de hakkım var, yerken beni düşünün :)

selam arkadaşlar...motosikletim yanımda olsa gelmek isterdim buluşmanıza:(
hocam bulusmalarda motosiklet zlrunlulugu yok cikin gelin lutfen dilimizde tuy bitti bunu soylerken :)

Ulan iyi ki çalışıyoruz dedik,olayı 867. yunusgil buluşmasına çevirdiniz be, yürüyün gidin işiniz yok mu, ben yarın da muhtemelen biraz çalışıcam, yarım gün olabilir. O Düveroğlu lahmacunlarında ve de özellikle acılı ezme de hakkım var, yerken beni düşünün :)

ayipsin dostum hem senin icin hemde kendim icin yicem ben bak erkennden geldimm..

Vay arkadas sadece bugun bakamadim foruma ve bulusmayi ogrenemedim iyi mi :( su an nerdeler acaba bi yazan olur mu

Verilen adrese de gitmeyi dusundum de saat gec olmustu.bi dahakine plani ayni gunden degilden bi sonraki gun icin yaparsak daha guzel bi katilim olur diye dusunuyorum.. Saygilar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar