Üretici, distribütör firma internet sitesinde fiyatları belirlemeyince bayiler kafasına göre fiyat koyuyor, adamına göre fiyat veriyor. Fiyatları en belirsiz olan firmalar Kuba ve Arora.Burada çarşıdan geçerken, buna denk gelmiştim küçük bir motosiklet bayisinin önünde.
Elbetteki birebir Tvs apache yi görüyoruz.Ufak farklar var tabii. Disk fren, led ışıklar falan.
Güzel birşeye benziyor. Hayırlı olsun.
Bu arada, buradaki herif, 4.200 gibi birşey demişti, sahtekarr:
hayırlı olsunkargo ücreti ne kadar ödediniz ve nasıl oluyo bu motor kargolama?
Burada çarşıdan geçerken, buna denk gelmiştim küçük bir motosiklet bayisinin önünde.
Elbetteki birebir Tvs apache yi görüyoruz.Ufak farklar var tabii. Disk fren, led ışıklar falan.
Güzel birşeye benziyor. Hayırlı olsun.
Bu arada, buradaki herif, 4.200 gibi birşey demişti, sahtekarr:
benimde aklımda olan siyah beyaz renkti ama baktım elin çinlisinin bile bayrağımıza saygısı var ama bizim hükümetin yok bu aralar ondan dolayı bu rengi seçtimÜretici, distribütör firma internet sitesinde fiyatları belirlemeyince bayiler kafasına göre fiyat koyuyor, adamına göre fiyat veriyor. Fiyatları en belirsiz olan firmalar Kuba ve Arora.
benimde aklımda olan siyah beyaz renkti ama baktım elin çinlisinin bile bayrağımıza saygısı var ama bizim hükümetin yok bu aralar ondan dolayı bu rengi seçtim
boyası çok kaliteli duruyor ama kısa zamanda solar mı onu bilmiyorum
.
.
.
Bu arada serdar kardeş keşke siyah-beyazından alsaydın motorun. Senin motorun rengi bana çok yanarlı dönerli geldi. Bide motor yazın güneş altında kalınca o kırmızılar pembeler ne hale gelir belli değil.
Hayırlı olsun.. Kutuda daelim yazıyor ne iş?

vallaha şu an motorla ilgili hiç bir belge yok elimde(bu hafta içinde gelecek) ama motorun gidişi hissettiriyor beygirin yüksek olduğunuHayırlı olsun,güzel bir makina. Benim merak ettiğim şey acaba gerçekten beygir gücü doğru mu? 197 cc de 16,32 beygiri bulan bir çin malına ( kötümsemiyorum yanlış düşünülmesin) güvenemiyorum. uygunluk belgesinde de bu değer yazıyor mu bakar mısınız?