Çadır dediği motosiklet brandası.
Olsun siz yine de söylerseniz serdar1547 motoru görmüş olurum en azından
Çadır dediği motosiklet brandası.
Anladım. Teşekkür ederim uyarın için. Birde bu motoru internetten mi sipariş etmiştin? Öyleyse neredendi hatırlıyormusun? Çadır falan diyorsun ve tam benim motoru alma sebebimgezmek kamp yapmak falan.
Fiyatları uygunsa bende senin aldığın yerden alabilirim bu tür malzemeleri. Ayrıca istanbuldaysa kargoya gerek te yok bende gidip alabilirim depolarından yada yerlerinden en azından motoru da bir görme ihtimalim olabilir
![]()
ben motoru istanbulda poyraz motosiklet den aldım sahibinden comda ilanı vardı oradan buldum,motorun yanında bir adet motorsiklet çantası ile motosikleti yaşdan yağmurdan korumak için brandayı da hediye olarak aldım...
kayseri eczacı odasına bağlıyız.Teşekkür ederim bilgiler için. Bu arada konu dışı olacak ama sizin bölgenin eczaneleri hangi kooperatife bağlı?
ilk kez görüyorum bana göre cbf ve ybr den daha güzel görüntüsü var hayırlı olsun kazasız belasız sürmeler
not: zevkler ve renkler tartışılmaz
hem görüntü hem özellik bakımından dediğiniz gibi ybr den ve cbf den üstün bir motosiklet ama insanlar ARORA deyince hemen geri kaçıyor ama ben seviyorum ARORA yı,şu an kullandığımız bir de aroranın cup modeli var bu sene üçüncü senesi motorun ama daha tık demedi ondan sonra geçen yıl boyu da ARORA TİGER 200 kullandım aynı şekilde hiç arıza felan vermedi ama gel bunları japon takıntısı olanlara anlat,neyse boş ver anlatma.
Arkadaşlar az önce sitesine girdim tekrar bu modele bakmak için ama değişiklikler gördüm...
Model adı ARORA AR 180-19 ARS olmuş. Ayrıca silindir hacmi 197cc değil 178cc yazıyor! Bu konuda bilgisi olan varmı?
He bu arada hala LET inatları devam ediyor orası ayrı! ehehehe aklıma neler geliyo ya bunlar yoksa LET olayında olduğu gibi ilk seferde 178cc yerine yanlışlıkla 197 mi yazdılar yoksa![]()
ARS eklenmesi kötü olmuş sankim. Fiyatı aynı mı kalacak acaba?
aroranın sitesinde motor hacmi hiç 197 cc yazmamıştı 180 cc yazmıştı zaten faturasında da öyle yazıyor ama motoru 200 cc tıpkı mondialin drift modelinin 125 cc geçipte motorunda 135cc motor olması gibi
motoru kötülemek için doğru düzgün sebep bulamayınca sanırım aklınıza let olayı geldi
asr olayı motorda her zaman vardı motorun ön tarafında da yazıyor zaten ama bunu çoğu kişi abs olarak okumuş o farklı
yıllardır arora kullanıyorum bu arora ilk aroram değil 3 yıl oldu hala cup modeli duruyor daha tık demedi
1 yıl boyunca tiger 200 modelini kullandım bilmeyenler için diyorum tiger 200 de honda tiger 200 ün kopyasıydı hiç bir problem yaşatmadı bana
şimdi de tvs nin kopyası denilen ar 180 modelini kullanıyorum makine gayet iyi,kullanımı oldukça zevkli ama bilen bilmeyen herkes yorum yapıyor
motoru kullanıpta bu motor kötü diyeni duymadım daha hiç... zaten fazla bir kullanıcısı da yok önyargıdan dolayı ama kullanmayıpta olumsuz yorum yapan çok kişi var ama neye dayanarak bu yorumları yapıyorlar anlamadım henüz
ben tigeri alırkende aşırı olumsuz yorum aldım ama motoruda gittim aldım hiç pişman olmadım 2,900 liraya da sattım motoru kuruş zararım olmadı...ikinci el olarak almıştım üstelik sıfır almamıştım tiger 200 ü
ben bu motoru alırken bayiye özellikle sordum motor 180 cc mi diye adam yok dedi,200 cc ama ruhsatta 181 cc geçecek(faturada motor cc 181 diye geçiyor) dedi
belkide motoru 180 cc bayi yanılıyor