Yeni Motorumdan Bir Kaç Kare (Arara AR 180-19)

Fotoğraflardan, ben almış kadar sevindim dostum :) Allah kaza bela vermesin güle güle kullan

Başka resimleri varsa onlarıda isterük :cherry:

bu hafta sonu,bir aksilik olmazsa,bu motorla uzun yol yapacağım ve fotoğrafları etkinlik ve gezi bölümünde paylaşacağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

Fotoğraflardan, ben almış kadar sevindim dostum :) Allah kaza bela vermesin güle güle kullan

teşekkürler..neden bu kadar sevindiniz?

Hadi artık motoru aç da bolca gazlamanı görelim son hız kaç yapacak :)

Böylece nasıl olup da Tiger'ın aynı hızlarda daha düşük devirde gittiği anlaşılmış oldu. Ama sonuçta, kullanan arkadaşların söylediğine göre bunun da performansı gayet güzel. Şu titreşim olayını biraz daha açıklayabilseniz daha güzel olacak. Başka bir motorla kıyaslayabilir misiniz ? Mesela CBF 150 ya da tam tersi çok titreyen bir Çin motoruyla ?

aklımı çelmedi deil çeldi 180 cc ideal görüntüde şekil yolda bırakmazsa tam alınası motor :)

güzel motor kardeş hayırlı olsun kazasız belasız kullan görüntü güzel ön grenaj az biçimsiz ama genel olarak güzel arka disk falan hoş çok bu paraya güzel bende apaçi almıştım sıfır ocak 2013 de seninki daha güçlü tabi

Hadi artık motoru aç da bolca gazlamanı görelim son hız kaç yapacak :)

vallaha mengücüm motor daha 350 km de...evden işe,işden eve ancak bu kadar oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

Böylece nasıl olup da Tiger'ın aynı hızlarda daha düşük devirde gittiği anlaşılmış oldu. Ama sonuçta, kullanan arkadaşların söylediğine göre bunun da performansı gayet güzel. Şu titreşim olayını biraz daha açıklayabilseniz daha güzel olacak. Başka bir motorla kıyaslayabilir misiniz ? Mesela CBF 150 ya da tam tersi çok titreyen bir Çin motoruyla ?

motorun performansına laf yok,hızlanması çok iyi ama daha ekranda 3 haneli rakamları görmedim,titreşim konusuna gelince cbf yi hiç kullanmadağım için onunla kıyaslama yapamam,titreşimi azda olsa hissettiren bir motor ama rahatsız edici seviyede değil,titreşimi sadece ayaklarınız hisseder o da küçük vitesde olup yüksek devirde gidince onun haricinde ellerde felan titreme yok,motor ok gibi bas gaza akıp gitsin.çinlilerden örnek verecek olursak kanuni windy s den inip yada lifan 150 den inip buna binerseniz titreşim yok dersiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

aklımı çelmedi deil çeldi 180 cc ideal görüntüde şekil yolda bırakmazsa tam alınası motor :)

motor 200 cc ama model olarak 180 diye geçiyor yani bana bayi böyle dedi,hatta bir ara sitesinde bile 197 cc yazıyormuş

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------

hayırlı olsun diyen tüm arkadaşlara tekrar teşekkürlerimi sunuyorum

AR 180/19 Egzos uygulaması

ben bu egzosu aslında biraz gür sesi olsun diye aldım,çünkü orjinal egzos sesi çok kötüydü ama şu anki sesi de istediğimden çok daha fazla.şimdi ben bunun sesini %50 oranında nasıl azaltabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar