Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de işimi gücümü ayarladım. Haftasonunu kapattım :flower:
Gezek gari!
geliyon mu sende ? kapattım derkene ?
Ben de işimi gücümü ayarladım. Haftasonunu kapattım :flower:
Gezek gari!
Arkadaşlar katılıma sevindim...Pişman olmayacaksınız inşallah...Rotayı siz kafanıza takmayın...Bol ağaçlı,virajlı,süper manzaralı....
Daha ne diyeyim ...Bekliyorum artık...
Pazar günü kaçta, bolunun neredesine olacak şekilde ayarlanalım biz?
Pazar günü kaçta, bolunun neredesine olacak şekilde ayarlanalım biz?
Biz Gmsi61 Yunusla konuştuk direk abanta gelcez dedi bizde abanta geliriz dedik...Siz ayarlayın nerden geleceksiniz Bypazarı tarafından mı ?
Gerede tarafından mı? Ona göre bizim karşılama yer ve saatimizde değişir...Sizi bekletmek istemem...Siz kararlaştırın Cumartesiye kadar net sonuçlarla cvplarınızı bekliyorum...
işte plan cumartesi çıkıp, pazar size katılmak. Boluda buluşulur herhal
işte plan cumartesi çıkıp, pazar size katılmak. Boluda buluşulur herhal
---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 18:49 ----------
Birşey sorucam, bu bi önceki sayfanın son gönderisinde Samet Beyin dediği Gölcük, İzmit gölcük değil demi :mrgreen:
tamam o zaman siz C.tesi den çıkıyorsunuz. sabah en geç 7:45 te bizde burdan çıkacağız, ona göre ben sizi ararım.
bu da etkinlik facebook linki http://www.facebook.com/events/323616337765855/
Ankara dan ilk çıkışta abanta gidiyoruz. Toplam 220 km.
bir ihtiyaç ve bir çay molası için dururuz. öncesinde herkes birşeyler atıştırsın ki boş mide ile çıkmamış olalım en azından
Beyler koruma demiri nerede yaptırabiliriz/alabiliriz var mı tavsiyesi olan ?
Çok güzel bir güzergaha benziyor, o zaman ben Eski deki kamptan vazgeçip hemen rotamı sizin tarafa çeviriyorum kabul ederseniz :wiinkk:
pazar gunu cikisli gunu birlik gezi bana cazip geliyor ancak motora alismadan virajli yollar falan denince kendimi frenlemek istiyorum...neyse ben belki giderim diye herhalukarda hgs alayim bari...
.....
Ben de yazarken diğer mesajları okumuyorum çoğunlukla, o yüzden gözden kaçması mümkün oluyor yazılanların. Kaldı ki bu aralar çok fazla "merhaba :king:" ile başlayan mesaj var, bir çok kişi yeni katılıyor guruba yada katılıyor gibi yapıyor (Başta Dr.MZÇ olmak üzere artan doktor sayımızın farkında değilim sanmayın ama henüz yüzünüzü gören olmadı ::yanliss: , Helin hanım sizi tenzih ederim ::melek02: ) O yüzden kim kimdi, neredendi, ne yazdıydı karıştırıyorum...