Senin motorun sanırım eski kasa yeni kasalardada böylemedir ?
Evet bendeki eski kasa. Eğer elinle yokladığın zaman arkadaki somuna ulaşıyorsan sanırım değiştirebilirsin grenaj çok kapalı değilse.
Senin motorun sanırım eski kasa yeni kasalardada böylemedir ?
şehir içi 50 TL lik belzinle 370 km yol gitdim şuan belzin ışığı yanıyor daha gidermi bilmem ama en yakın zamanda depoyu doldursam iyi olur![]()
Merhabalar.İnternette biraz bakındım.Acaba bu attıgım ilandaki fiyatlar ederi midir cbr ın tam piyasası nedir temizlerin ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-5000-km-de-temiz-cbr-125-r-120109051/detay
peki yıllık vergisi sigortası falan ne tutuyor extra masrafları da diyebiliriz
Peki sizce sıfır motormu yoksa ikinci el mi ?
Peki sizce sıfır motormu yoksa ikinci el mi ?
O tamamiyle sana kalmış birşey eğer ilk motorun değilse 0 al ama ilk motorun olucaksa 2.el al çünkü bişey olunca çok üzülüyorsun örneğin ben geçen motordan düştüm 30 km hızdaydım eve doğru giderken düştüm ne motora nede bana bişey olmadı ufak tefek grenajda çizikler var ama moral bozar başka bişey değil![]()
Bu sorunun cevabı senin ne amaçla aldığına bağlı birazda
En az 2 veya 3 sezon 15 bin km kesin yaparım satmam diyorsan sıfırda düşünebilirsin. Rodajına özen gösterildimi, daha önceki sahibi zarar verdimi diye aklında soru olmaz
Fiyatı pisayasına göre normal düşmesi kalkması olmayan bilinçli bir kullanıcıdan bir motor bulabilirsen bu da oldukça karlı olur.