Bandit forumu ne olmuş böyle girmeyeli baya durgun. sahibindende 2.el piyasasına bakıyorum fiyatları uçmus gitmiş. 3 yıl önce 9-10 milyara zar zor satılan motorlar şmdi bomboşları 14 lere cıkmıs. benim motorda 2,5-3 milyarlık extra olmasına karşın o kadar fiyat isteyemedim. ki bence o fiyatlarada eğer hastası olup illa bandit diyen biri cıkmazsada 35 yıl geçse satamazlar. kendim satarken biliyorum

.
hee sağlamlık yönünden derseniz ben 26 bin kmden 43 bin kmye kadar kullandım. bakımlarını 3 bin kmde hep orjinal parça kullanarak yaptım. kışın karburatorlu olmasına rağmen 2. mars yaptıgımı hatırlamıyorum. 4 e 1 egzosu two bros egzosla beraber anlatılamaz bir sese dönüşüyor.
genel olarak her şeyiyle iyi bir motor. parça fiyatları yüksek olsada sağlam ve hiçbir yedek parça tedarik sıkıntısı cekmedim.
alınırmı derseniz bu fiyatlara ben olsam almam. eğer adli dengem bozuk değilse 14 e 650 lik alcagıma biraz daha yukseltirim 1200lüğünü alırım hidrolik debriyaj tork vs artıları fazla. 125074124 nolu ilan benim arkadasımın motoruydu izmirde. takasla gitti istanbula. güzel makinaydı. tabi bütçe meselesi ama alıp kronik olarak başım ağrırmı derseniz hayır ağrımaz. yeterki sağlam motoru alın.