Şaka maka ismini açıklamayacağım bir arkadaş er6f bakıyor hafta sonu büyük ihtimal ustaya gösterecez. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya doğruymuş herkeste algıda seçicilik oluşmuş durumda![]()
Şaka maka ismini açıklamayacağım bir arkadaş er6f bakıyor hafta sonu büyük ihtimal ustaya gösterecez. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya doğruymuş herkeste algıda seçicilik oluşmuş durumda![]()
Muhtemelen su ABS si bozuk olan f modeli olabilir diye dusunuyorumben o ilani zamaninda Okan Abiye gosterdigimde lastik patlak mi ne demisti, adam da lastiklerin degismesi lazim diyordu zaten, gosterirken lastiklere dikkat edin bence, bir de onlarin grenajlarinda zirilti problemi olur titresimden. Ali almak istiyo sanirim ER6 ama onun disinda benim bildigim yok, sanirim tanimiyoruz
![]()
Mustafa ilanlarda 2006 er6f var 11 kusur diyor bak bence şimdi 250 ilk alıp satma zararına denk gelir uzun süre değiştirmeyi düşünmezsin misal bindiğin motoru 6000 aldın masraf yaptın 4000 e satıyor 2000 zarar ettin. 10000 elinde var zararida eklersen alabilirsin benzin tüketimi 4-6 arasında olduğunu söylüyorlar senin motorda 4-5 arası yakıyor benim fazla bir bilgim yok
Ben de motor alma arifesindeyim mct sattım. 2ay icinde alacağım. Ben sıfır alacağım. Normalde bana C'ne 250 veya insuma yetiyor ama 5000 lira daha bulursam xj6 veya nc700 almayı hedefliyorum
Muhtemelen su ABS si bozuk olan f modeli olabilir diye dusunuyorumben o ilani zamaninda Okan Abiye gosterdigimde lastik patlak mi ne demisti, adam da lastiklerin degismesi lazim diyordu zaten, gosterirken lastiklere dikkat edin bence, bir de onlarin grenajlarinda zirilti problemi olur titresimden. Ali almak istiyo sanirim ER6 ama onun disinda benim bildigim yok, sanirim tanimiyoruz
![]()
abi yaptığın hesap çok güzel.
param olsa ben nc 700 x düşünüyorum ama ev kiredisi ödüyorum.
125 scoter
150 mr
200 rks
250 sym
oalcak gibim
Ben de motor alma arifesindeyim. 2ay icinde alacağım. Ben sıfır alacağım. Normalde bana C'ne 250 veya insuma yetiyor ama 5000 lira daha bulursam xj6 veya nc700 almayı hedefliyorum
Her bi b.k dan haberin var maşallah :cat: O dediğin alet sincandaki değildir umarım. Zaten zırıltı meselesini bilmeyen kalmadı sayende. Biri alsada getirirse hep beraber görsek nasıl bir sesmiş merak ediyorum doğrusu
Bu arada cuma günü hava güzel olacak. Bizim tayfa komple damlar olay yerine belki akşamına bir plan yaparsınız makara kukara yaparız..
Benim motor giderken veya dururken hatta durur vaziyette üzerinde kıpırdanırken viyaklıyor... ER6 yapabiliyor mu bunu? Sürücünün tepkilerine göre viyaklama temposu ve karakteri değişiyor... ER6 bunları yapsın sonra çıksın karşımıza :farao: Lütfen, biraz seviye ama !! :jocolor:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ana-114288512/detay?showViewPreferences=false
adam benm motorla takas istedi ya la...
Eftal bana yönlendir sen onu![]()