[Ankara - MT]

nc nin plaka ruhsati bugun cikiyor ..kismetse yarin sabah 9:30 gibi gidip teslim almayi dudunuyorum...saat cok ters ama bu vesile ile gelmek isteyen herkesi beklerim...:):):) ilk 10km de ne olacak acaip merak ediyorum ve korkuyorum...:)

Abi efeden alıyorsun değil mi?
ben her türlü ordayım onu belirteyim :) Taylan abide gelmek istiyordu.

Birde hazır yazmışken,
Turgay başgan ve yeni ofis arkadaşı Cafere burdan sevgilerimi sunuyorum :)

20130409134445.jpg

20130409134750.jpg

evet efeden...taylani biraz once aradim ama telefona ulasilmiyor mesaji aldim...onada haber verirsen sevinirim i zaman...belkide telefonunu yanlis kaydettimm...

Beklemiş su olmadığı için akvaryumcudan aldık o suyu yarın değiştirecek Turgay hele bi kendine gelsin hayvan stres yaptı.

Motosikleti
VFR1200X
İş ortamında ben bile stres yapıyom balık napsın :pale:

evet efeden...taylani biraz once aradim ama telefona ulasilmiyor mesaji aldim...onada haber verirsen sevinirim i zaman...belkide telefonunu yanlis kaydettimm...
Büyük ihtimalle yanlış kaydetmişsindir, çünkü telefonum 24 saat açıktır.
Yarın 9:30 da orada olacağım inşallah.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar İstanbul'dan Ankara'ya ilk uzun yolumu bu ayın 19 unda yapmaya karar verdim ve güzergah ve diğer dikkat edilecek konularda deneyimli arkadaşlardan her türlü yardımı kabul edebilirim. Toplamda 9 aylık ve 5000 km. lik bir motor tecrübesine sahibim.

şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar İstanbul'dan Ankara'ya ilk uzun yolumu bu ayın 19 unda yapmaya karar verdim ve güzergah ve diğer dikkat edilecek konularda deneyimli arkadaşlardan her türlü yardımı kabul edebilirim. Toplamda 9 aylık ve 5000 km. lik bir motor tecrübesine sahibim.

şimdiden teşekkürler

Yolun otoban olması sebebiyle seni çok zorlayacağını sanmıyorum. 100-110 km/h sabit hızla rahat rahat, geze geze gelirsin.
Her 100 kilometrede bir mola verirsin. Yol tamamiyle otoban olacağı için sıkılıp, dikkatin dağılabilir. O sebeple aralarda çay molaları verirsen iyi olur.
Gideceğin güzergahın çok zorlayıcı bir kısmı yok, o yüzden keyfini çıkar, tecrübe kazanmaya bak.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu gece rüyamda bizim gaccal ankaradan bir ekiple gelmiş, ben de aralarına bir f650 gs alaraktan katılmışım, akşama doğru ankaraya doğru yola çıkacaz deyu gördüm
hava da soğuk, nasıl gidecez şimdi diyorum ki kendi kendime uyandım
uyandığımda farkettim ki ayağımı yorgana göre uzatmamışım
hayırdır inşAllah

Geçenlerde de buralarda fazladan bir GS bulmuştuk zaten, ben de hayırdır inşallah, kimidir acaba :silent: demiştim... Olaylar anlam kazanmaya başladı yavaş yavaş...

bu gece rüyamda bizim gaccal ankaradan bir ekiple gelmiş, ben de aralarına bir f650 gs alaraktan katılmışım, akşama doğru ankaraya doğru yola çıkacaz deyu gördüm
hava da soğuk, nasıl gidecez şimdi diyorum ki kendi kendime uyandım
uyandığımda farkettim ki ayağımı yorgana göre uzatmamışım
hayırdır inşAllah

hayırdır inşallah reis.
böyle bi rüyayı heryerde anlatmamak lazım, fanatik bmw'ciler f650'ye anca rüyanda binersin diye yorumlayabilirler :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hayırdır inşallah reis.
böyle bi rüyayı heryerde anlatmamak lazım, fanatik bmw'ciler f650'ye anca rüyanda binersin diye yorumlayabilirler :)

rüyada da binemedim ki
tam yola çıkacakken soğuk bastırdı uyandım :)
zati sevmem bemeweyi
alsam alsam er6, olmadı enduro olsun dersem versys yahut multistrada bakarım

rüyada da binemedim ki
tam yola çıkacakken soğuk bastırdı uyandım :)
zati sevmem bemeweyi
alsam alsam er6, olmadı enduro olsun dersem versys yahut multistrada bakarım

Hayrolsun abi bir er6 fanatiği daha eklenmiş oldu topaca :) aman deyim dikkat buranın ahalisi pek sevmez er6 yı:queen:

Er6 sevmezler demeyelim de cekemezler diyelim, meyve veren agac taslanir misali, bizim motorlara camur atarlar, tas atarlar, hatta gecen benim motorun hortumlari sokturtmusler calismasin diye ama alet yine de calisti, cok feci kiskanc bunlar feciii :queen:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Günaydınnnn,,

Foruma yeni bir ER6 lı düşmüş diye duydum gösterin bakiim ne taraftaymış :)

günaydın beyler...ben her ne kadar bir fazer sahibisi olsam da er6 ya halen boş değilim..:) sevdiğim bi motur...

bu arada dün ne yaptınız bilkentte anlatın da öğrenelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar