Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şirinevler'deki bir motorcu da var. Bu hafta tekrar gidersem telefonunu ve adresini buraya yazacağım.
bu iyi haber ebay ile uğraşmaktansa burdan alırız.Biran evvel gidersin umarım:)hatta sen bugün bi git bence :))

An itibari ile 76000 km yi devirdim hala hyosung alınırmı diyenlere cevap olsun burdan, sorun yaşamadımmı yaşadım, detayları sorana anlatırım

motorun son hali koruma demiri, çantalar ve ön cam :)

lvpzr.jpg

Evet arkadaşlar uzun araştırmalar sonucunda bende doğru yolu bulup gv250 alanlardanım :) Bahçelievlerde oturuyorum fakat şu koruma demiri mevzusunu 1 haftadır çözebilmiş değilim. Kağıthanedeki aslan ustadan başka bu işi yapan yer yok mu :D

Evet arkadaşlar uzun araştırmalar sonucunda bende doğru yolu bulup gv250 alanlardanım :) Bahçelievlerde oturuyorum fakat şu koruma demiri mevzusunu 1 haftadır çözebilmiş değilim. Kağıthanedeki aslan ustadan başka bu işi yapan yer yok mu :D

Hayırlı olsun güle güle kullan. Ben de uzun araştırmalar sonucu Aslan ustanın demirini taktırdım. Kullandığı malzeme kaliteli. Çoğunluk onu tercih ediyor.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Ben de uzun araştırmalar sonucu Aslan ustanın demirini taktırdım. Kullandığı malzeme kaliteli. Çoğunluk onu tercih ediyor.

Teşekkür ederim..
Bende büyük ihtimal aslan ustanın koruma demirini tercih edeceğim gibi lakin şu işyerinden fırsat olmuyor 11 19 calıstıgımdan ben işten çıkasıya heryer kapanıyor bir iki saat erken cıksam ondada kağıthaneye gidene kadar sürer :D O yuzden yakınlarda bir yerlerde varmı diye bakındım ama kanımca farklı bir hal çaresini arayacagım. Acaba demiri alıp kendim mi taksam diye düşünmüyorda değilim cok işcilik gerekiyor mu ki ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,su koruma demirini yaptiramadan degistirecez galiba motoru,ben de halledemedim daha..
Bahçelievler'in neresindesin hocam?ben de oralardayim.

Teşekkür ederim..
Bende büyük ihtimal aslan ustanın koruma demirini tercih edeceğim gibi lakin şu işyerinden fırsat olmuyor 11 19 calıstıgımdan ben işten çıkasıya heryer kapanıyor bir iki saat erken cıksam ondada kağıthaneye gidene kadar sürer :D O yuzden yakınlarda bir yerlerde varmı diye bakındım ama kanımca farklı bir hal çaresini arayacagım. Acaba demiri alıp kendim mi taksam diye düşünmüyorda değilim cok işcilik gerekiyor mu ki ?

Çok işçiliği yok, 4 vida sök, 4 vida tak tamam.

M-cbc, arka çantalar koltuğa sürtüyor senin. Yanlış montajlamışsın! Biliyorum, vida demirin altında kalıyor, daha fazla kaydıramıyorum diyebilirsin, ama ilerletiliyor.

[url]http://a1304.hizliresim.com/18/8/lvy2f.jpg[/url]

hayırlı olsun kazasız ve güzel günlerde kullanaman dileğiyle... :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:56 ----------

M-cbc, arka çantalar koltuğa sürtüyor senin. Yanlış montajlamışsın! Biliyorum, vida demirin altında kalıyor, daha fazla kaydıramıyorum diyebilirsin, ama ilerletiliyor.

evet biraz öyle bizim de dikkatimizi çekti o demirde biraz değişim yapacağız amortisöre de çanta yüklü olunca değecek gibi geliyor bana uyarın için teşekkürler :)
ön cam için bilgi bekiyoruz senden :)
tekrardan teşekkürler :)

selam arkadaşlar bende gv 250 almak istiyorum izmirde yaşıyorum öğretmenim siz değerli arkadaşlardan motorunu satmak isteyen varsa bana ulaşırsanız sevinirim. ege bölgesi yakın yerler olursa gelebilirim. yalnız 2010 ve üstü istiyorum saygılar. tel : 0533 348 30 70

selam arkadaşlar bende gv 250 almak istiyorum izmirde yaşıyorum öğretmenim siz değerli arkadaşlardan motorunu satmak isteyen varsa bana ulaşırsanız sevinirim. ege bölgesi yakın yerler olursa gelebilirim. yalnız 2010 ve üstü istiyorum saygılar. tel : 0533 348 30 70

İlginizi çekerse aşağıdaki ilan benim motora ait
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-ogretmenden-bakimli-gv-250-120332460/detay

arkadaşlar bu ARMODE AR 750 çanta nasıl monte edilicek bilen var mı ? sadece bir siyah demir cıktı cantadan baglantı için

arkadaşlar bu ARMODE AR 750 çanta nasıl monte edilicek bilen var mı ? sadece bir siyah demir cıktı cantadan baglantı için

hayırlı olsun :)
iki tane bağlantı demirinin çıkması gerekli orjinal civataları söküp biraz daha uzun civata ve somun alman gerekli :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar