Selam millet!2005 Model 57000km de Gv250 'm halen satılık.Arayan soran varsa çevrenizde benimkini bi görmeyi tavsiye edin.
merhaba arkadaşlar. bende bir gv 250 sahibi olmak ve aranıza katılmak üzereyim. aklıma takılan bir kaç soru var cevaplayabilirseniz sevinirim.
ilk sorum gv 250 2013 modelleri s&t olarak mı hyusong olarak mı geldi. benim baktıklarımda hep s&t yazıyor. konuyu yanlış mı biliyorum acaba.
şehir içinde kullanmakta zorluk çeker miyim? aks mesafesi uzun olunca aklıma takılmıyor değil. dönüş çapı çok geniş gibi geliyor bana. bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
son olarakta bu boş vites meselesi. bu konu çok konuşuldu sanırım. kimisi boşu bulabilmek için 10 dakika uğraştığını söylüyor. o arkadaşmı bulamıyor yoksa gerçekten bu kadar mı zor. gözümü korkutmuyor değil trafikte.
son olarak beklenmedik bir durum olduğunda (hastalık, maddi vs.) ikinci eli nasıldır? cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
abi dediğin gibi ama uçakta gelirken de düşündüm şöyle transalp gibi bir motorun olacak Türkiyeden çıkıp afganistana motorla gideceksinİlker daha ne km yapican be kardesim,mil olarak yazsan yine üç basamakli
Nasil oralar,umarım güvenlik sorunu yoktur ki Turk askeri orda gayet guvendeymis,bilene sordum ogrendim(hatta zorda kalınca Türk askeri olduğunu söyleyenler varmış doğru mudur?)
Bu arada Emre ve Rıdvan beni çeteye almadılar,ucak tamircisi aldılar bitane.adam tam cilgin,motoru kaldırıma bırakıyor bir hafta sonra gidip aynı yerden alıyor kimse dokunamiyor o derece![]()
Mümkünse batıya sürmeyi tercih ederdim,Akdeniz kıyısında sagdan sagdan![]()
Yok ben Mısır Tunus Fas gibi kıyılardan bahsediyorum batıya doğru,ne isim var kendini beğenmiş Avrupa kıyılarında dii mi ya?![]()
ya arkadaşlar bu arka amortisörleri nasıl ayarlıycam ben yani ayarlayacak anahtarı nerden bulacam siz ismini söyleyin bizim okulda vardır muhakkak bugün babamla beraber bindik birde bir iki eşya vardı anası ağladı amortisörlerin :mrgreen: bir kademe sertleştirmeyi düşünüyorum
hayırlı olsun..motorum artık elimde)) ama ankara trafiğinde kullanmak çooookkkk tehlikeli gibi görünüyor!!
hayırlı olsun..arkadaşlar sonunda bende bir gv 250 kullanıcı oldum