Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Cihan'ım zorla millete eksoz taktıracaksın...
bırak orijinal kalsınlar yav :D
bu arada bizde bir resim atalım olmadı ;
lrh1w.jpg

ahahah :mrgreen: ilahi Ebubekir yaa, toto yumurtadan çıkar gibi fırladın aradan valla :mrgreen: Fotoğrafı gördüm içim bi daha kıpır kıpır oldu yahu :queen: Bilmeyenler için, kırmızı olan benim oğluşum, sağdaki lacivert olan unnamed Ebubekir'in yavrusu :cat: geçtiğimiz haftaki istanbul gezimde Ebubekir'le de buluştuk, saolsun çok iyi ağırladı beni.. Hemen bi foto yapıştırdık :mrgreen:

Arkadaşlar gidon yükseltme aparatı takan yok mu ? kaç cm yükseltebiliyoruz maximum ?
Yardımlarınızı bekliyorum .

Şahsen Fazer'da yükseltenle karşılaşmadım ::153::

beyler lastik basıncı ne olmalıdır acaba..şimdi motoru aldıktan sonra yola çıkcam, ayarlayayıp çıkayım...bazı kaynaklarda ön 33, arka 36 gibi bişey okudum...85 kiloyum...

Tek kişi ve yüksek hızlarda 33-36, 2 kişi veya yüklü iken 36-42.
Ben de aynen tavsiye edildiği gibi kullanıyorum memnunum.

beyler motora ilk olarak şöyle bir uygulama yapmak istiyorum...bi xenon angel eye...bunun maliyeti ve aleti nerden alabileceğim konusunda bi fikriniz var mı (ankara da ya da online.), ölçüsü, gücü vs...aküyü etkiler mi...

motorumu cuma günü sabah diyarbakır a giderek teslim aldım...bir gece adana da konaklayarak cumartesi öğleden sonra ankara ya vardım...kısa gezi raporu için başlık açarım birazdan...ama alet süper...

dsfsdafds.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------

img1263jh.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------

motoru alış ve gezi yazım aşağıdaki linkte...

http://www.motosiklet.net/forum/etk...-diyarbakir-ankara-fazer-abs.html#post2988062

erro hayırlı olsun sen vfr almamışmıydın 2-3 ay önce ? hayırlı olsun motorun.

fazerı alır almaz 1000 km lik uzun yola çıkıp bugün şehir içinde kullanınca gerçekten afalladım diyebilirim...alet gerçekten şakaya gelmeyecek cinsten...özellikle milletin gazına gelmeyin..:) aniden gazı açmamla, çok da değildi halbuki, 2. viteste ön tekerin çok kısa süre yoldan kesildiğini hissettim...

Valla ben kendi kendime gaz verip gittim, ne zaman ben gaz versem yakınımda olanlar dan birkaç kişi üzerine alınıyo haci :) 250likle böyle şeyler yapmıyodun, sorun sende bence :)

Valla ben kendi kendime gaz verip gittim, ne zaman ben gaz versem yakınımda olanlar dan birkaç kişi üzerine alınıyo haci :) 250likle böyle şeyler yapmıyodun, sorun sende bence :)

bende de olabilir de olum yeni motor alan adamın yanında yapmayın böyle şeyler:) şehir içine adapte olmadığım için oldu..sonra aklımız başımıza geldi valla..

Motosikleti
Cihan tel numaranı yollasana kardeş bi sorum olacak

Yoladım kardeşim msj kutuna bakabilirsin :cat:

Bu arada o gaza gelme olayının çeşitleri var. Motorun bazı karakter yapıları var mesela onlara da alışman gerekiyor. Benim daha dün başıma geldi. Arkadaş, önüne geçmem için el işareti yaptı, iki metre arkasındayım. şehir içi, 40-50 hızımız.. El işaretinden sonra geçmek için bi manevra yaptım ama nereden ne alakaya maydanoz yaptıysam hem makas atar tarzı çıktım hem de boş bulundum gazı çevirmişim :mrgreen: arka şööööyle bi patiyle yanladı iki 2 yıl yaşlandım. Toparladığımda biyerlerimden ter akıyodu. :mrgreen:

Motosikleti
Yani sözün özü, eline beline dizine hakim ol :cherry:

Yani sözün özü, eline beline dizine hakim ol :cherry:

Yaşa, taşa, başa oturmayacaksın var bi de :)

Sen o makinanın gazına frenine alışana kadar biraz vakit geçecek hacı her türlü, o yüzden şimdiden yavaş yavaş artırarak limitleri test et derim ben, ne kadar alışırsan o kadar daha rahat kullanıyosun, hangi araya girebileceğini, nerde ne kadar hızlanabileceğini falan anlıyosun, tabii bunları yaparken bazı araçlara arkadan gireyazma, bazı virajlarda kıç atma, hatta daha bugün becerdiğim üzere virajda karşı şeride taşma olayını yaşayabilirsin, soğukkanlı olmak lazım, sonra yusufla tartışıyosun neyi yanlış yaptığını :)

Motosikleti
Yusuuuf sen ne çektin be yusuf :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar